Για τις 7/8 η «πρώτη» της Αναγέννησης – Επαφές με ποδοσφαιριστές

Νυχθημερόν συνεχίζονται πλέον οι πυρετώδεις ενέργειες της Διοικούσας Επιτροπής της ποδοσφαιρικής Αναγέννησης, προκειμένου να καλυφθεί ο χαμένος χρόνος και η ομάδα να καταφέρει να αντεπεξέλθει στην προσπάθεια της Γ’ Εθνικής.

Μέχρι την Τρίτη, κανείς δε γνώριζε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόταν η ομάδα και πλέον, από τη στιγμή που βρέθηκαν τα πρόσωπα να αναλάβουν τη διοίκησή της, χρειάζονται άμεσες ενέργειες και η ανταπόκριση του κόσμου, σε μία χρονιά που πραγματικά δεν περισσεύει κανείς.

Η πρώτη καλή είδηση ήρθε με τη μετάθεση ημερομηνίας των δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, με την προθεσμία, πλέον, να λήγει στις 6 Αυγούστου. Η Αναγέννηση έχει λοιπόν και χρονικό περιθώριο να ετοιμάσει όσα γραφειοκρατικά χρειάζεται για να δηλώσει συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, από χθες βράδυ (27/7) γνωστοποιήθηκε το τεχνικό τιμ των Κιτρινόμαυρων που θα ηγηθεί της προσπάθειας στη νέα κατηγορία.

Ο Γιάννης Ποντίκας, μαζί με τους Γιώργο Κεφαλά και Μάκη Κατσαβριά έχουν αρχίσει ήδη τον σχεδιασμό και έχουν καταθέσει τις εισηγήσεις τους και έτσι από κοινού με τη Δ.Ε. της ΑΣΑ γίνονται προσπάθειες να βρεθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο και να είναι διαθέσιμοι αυτό το διάστημα.

Σίγουρα το όνομα της Αναγέννησης αποτελεί από μόνο του πόλος έλξης για ποδοσφαιριστές της περιοχής, όμως χρειάζονται παίχτες με εμπειρία και εγγυημένη ποιότητα γι Εθνικές κατηγορίες ώστε να δημιουργηθεί ένας ανταγωνιστικός κορμός.

Εκτός κάποιων ποδοσφαιριστών που θα προωθηθούν από την Κ-17, για την οποία το προπονητικό τιμ έχει από την περασμένη σεζόν τη γνώση για τις δυνατότητές τους, γίνονται επαφές με παίχτες που έχουν αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική ή και υψηλότερα, όπως επίσης και παίχτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της Αναγέννησης στο πρόσφατο παρελθόν και υπάρχει η διάθεση επιστροφής.

Όλα αυτά με σκοπό να δομηθεί ένας ικανός αριθμός παιχτών για την έναρξη της προετοιμασίας, η οποία υπολογίζεται για τις 7 Αυγούστου.

Το οικονομικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να συνεισφέρουν. Να θυμίσουμε πως στη Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας έχει ανοιχτεί λογαριασμός όπου ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να συνεισφέρει με ότι ποσό μπορεί για να ενισχυθεί το ταμείο του Συλλόγου και ο οποίος είναι ο εξής: 3010100390300-3

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις