Οριστικά αναβολή στην κλήρωση του πρωταθλήματος

Σε νέα ημερομηνία μεταφέρεται η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Οριστικά, πλέον, σήμερα δεν θα διεξαχθεί αυτή καθώς οι ομάδες του συνεταιρισμού δεν υπέγραψαν την προκήρυξη αυτής μετά τη σημερινή συνεδρίαση.

Τα προβλήματα παρέμειναν και σήμερα άλυτα με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην εξέλιξη αυτή. Ποια προβλήματα ήταν αυτά; Δεν διευκρινίστηκε ο αριθμός των ομάδων που θα πέσουν στην Football League, ούτε κι εκείνος που θα ανέβουν ενώ δεν υπήρξε λύση στο πρόβλημα με τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ως νέα ημερομηνία της κλήρωσης ορίζεται η 9η Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της Super League:

Πριν την έναρξη των εργασιών του Δ.Σ. τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι χάθηκαν τόσο τραγικά στην καταστρεπτική πύρινη λαίλαπα που σάρωσε την ανατολική Αττική.

Το σύνολο των ομάδων της Super League κινητοποιήθηκε άμεσα, σε ένα κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης και προσέτρεξε ηθικά και υλικά στους πληγέντες. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθεί επίσης και η δυνατότητα διοργάνωσης ενός φιλικού αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν υπέρ των πυροπλήκτων.

Επίσης, αποφασίστηκε ομόφωνα η αναβολή της έγκρισης της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 για τις 9 Αυγούστου 2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις