Παραμένει το διοικητικό αδιέξοδο στον Ολυμπιακό Β.

Δεν αναμένονται άμεσα εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου, όσον αφορά το διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει, μετά την παραίτηση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη από τη διοίκηση της ΠΑΕ. Επίσημα δεν υπάρχει κανείς ενδιαφερόμενος να αναλάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, το οποίο…

…έχει κατατεθεί στον Ερασιτέχνη.
Μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, πάντως, δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν κάποια πράγματα για το μέλλον του Ολυμπιακού, με ορισμένους Βολιώτες επιχειρηματίες, που επιθυμούν να εμπλακούν με τα διοικητικά, να κρατούν στάση αναμονής.
Η ανησυχία των ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη, καθώς περιμένουν να πληρωθούν τα οφειλόμενα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να καταθέσουν προσφυγή για να διασφαλίσουν τα χρήματά τους.
Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης ζήτησαν από τους παίκτες να κάνουν λίγες μέρες υπομονή, όμως είναι άγνωστο ποιοι από αυτούς θα συνεχίσουν να περιμένουν και ποιοι θα ακολουθήσουν τη δικαστική οδό για να πάρουν τα χρήματά τους.
Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε προσφυγή, πήρε το ποσό των 4.200 ευρώ και πλέον δεν μπορεί να φύγει από την ομάδα, ενώ θα γίνει προσπάθεια να βρεθεί λύση και με τον Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ, προκειμένου ο Σκοπιανός επιθετικός να πάρει κάποια χρήματα και να λύσει το συμβόλαιό του κοινή συναινέσει με την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις