Απέκτησε Αγιασιώτη ο Θησέας

Στον Θησέα Αγριάς θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Βολιώτης Πέτρος Αγιασιώτης, ο οποίος τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1998, ο Αγιασιώτης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ερμή Βόλου. Όμως σύντομα άνοιξε τα… φτερά του για άλλες πολιτείες. Στα 15 του επιλέχθηκε από τους σκάουτερ της ολλανδικής Τβέντε, ενώ ένα χρόνο αργότερα μεταπήδησε στην ομάδα Κ17 της Ντόρτμουντ στη Γερμανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Κ20 του Παναθηναϊκού, αλλά πριν δύο χρόνια ήλθε η πρόσκληση από τις ΗΠΑ την οποία δεν μπορούσε να αρνηθεί. Έτσι, αγωνίστηκε στο NCAA πρώτα με το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και στη συνέχεια με αυτό του Τέξας Ρίο Γκράντε.

Ο ταλαντούχος μέσος που έχει φορέσει και τη φανέλα με το Εθνόσημο στην Εθνική Κ16, έκανε το τελευταίο διάστημα ατομικές προπονήσεις, μέχρι να αποφασίσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αρχικά βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Αιγινιακό, αλλά αυτή χάλασε. Το γεγονός αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι του Θησέα που τα βρήκαν με τον ποδοσφαιριστή.

Με τον Θησέα προπονείται και ένας επιθετικός, που στο παρελθόν έπαιξε στον Λεβαδειακό. Έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και η απόφαση για το αν θα αποκτηθεί θα παρθεί ως τις 3 Αυγούστου, την ημέρα που η ομάδα της Αγριάς θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τον ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Πορταριάς.

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις