Στα Μετέωρα Συράκος και Γουλιώνης

Σε δύο ακόμη μεταγραφές προχώρησε η ομάδα του ΑΣ Μετέωρα με τους «κιτρινομπλε» να δίνουν τα χέρια με τους Συράκο και Γουλιώνη. Αναλυτικά:
Η ανακοίνωση για Συράκο: Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Συράκου από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, η παρουσία του οποίου θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική γραμμή της ομάδας μας.
O 21χρονος επιθετικός γεννήθηκε στα Πετρανά Κοζάνης. Από την ΑΕ Κοζάνης μεταπήδησε το 2010 στις Ακαδημίες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε στις ομάδες Κ17 και Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Απόλλωνα Λάρισας.
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.
Η ανακοίνωση για Γουλιώνη: Στην οικογένειά του Α.Σ. Μετέωρα επιστρέφει ο νεαρός Καλαμπακιώτης τερματοφύλακας Θέμης Γκουλιώνης. Με ύψος 1,87 ο εικοσάχρονος γκολκίπερ (που γαλουχήθηκε στις Ακαδημίες του ΑΣ Μετέωρα) πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Δήμητρας /Απόλλων. Με την προσθήκη του στο ρόστερ της ομάδας μας, θα βοηθήσει σημαντικά στην υπεράσπιση των γκολπόστ στη γεμάτη προκλήσεις για τον Α.Σ. Μετέωρα Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Τον καλωσορίζουμε (ξανά) στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις