Νέο μεταγραφικό μπαμ από Ολυμπιακό Β. με Σερτζίνιο

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις συνεχίζονται στον Ολυμπιακό Βόλου. Οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή, με θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες. Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσο Σερτζίνιο Φελίπε Ντίας Ριμπέιρο Σέρτζιο, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να προσδώσει επιπλέον ποιότητα στη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων».

Ο Σερτζίνιο έχει μια δεκαετία στη χώρα μας, καθώς πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Πιερικός το 2007. Στην ομάδα της Πιερίας κάθισε δύο χρόνια, καταγράφοντας 56 συμμετοχές στην Β’ Εθνική. Στη συνέχεια έπαιξε στη Σούπερ Λιγκ με τον Λεβαδειακό (32 συμμετοχές), φόρεσε την φανέλα της ΑΕΛ στη Β’ Εθνική (19 συμμετοχές), της Λαμίας (8 συμμετοχές), ενώ στη συνέχεια έπαιξε στα Τρίκαλα στη Β’ Εθνική καταγράφοντας 20 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2017 πήγε στον Εργοτέλη (15 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική), ενώ πέρυσι έπαιξε σε Ρόδο και Διαγόρα.

Μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο στη δεξιά, όσο και στην αριστερή πλευρά, με τον Ολυμπιακό να αποκτά έναν ακόμη ποιοτικό παίκτη. Άλλο ένα «όπλο» στην φαρέτρα του Περικλή Αμανατίδη, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες, που δεν τους συναντάς σε ομάδες Γ’ Εθνικής.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις