Μίτσελ και Κοντοές για τον Απόλλωνα Λάρισας

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του Απόλλωνα Λάρισας και οι άνθρωποι των «κυανολεύκων» συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς τις κινήσεις τους, προκειμένου να γεμίσουν το ρόστερ μέχρι την επίσημη «πρώτη» της ομάδας, τη Δευτέρα 6 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης (19:00).

Ο νέος τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι εξετάζει περιπτώσεις παικτών, κυρίως από τη Βραζιλία, αλλά και από άλλες χώρες.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμα παίκτη με το όνομα Λουκάο, 22 χρονών στη θέση του ανασταλτικού μέσου που αγωνίζεται στο δεύτερο τη τάξει Εθνικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών εξελίσσονται σε πολύ καλό επίπεδο και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος.

Πιο δύσκολη ωστόσο φαίνεται η περίπτωση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου Μαρκολίνο, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» του Απόλλωνα Λάρισας.

Από εκεί και πέρα σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται η περίπτωση του Τζαμπάρι Μίτσελ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος μέσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έχει συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους», ωστόσο απομένει να διευθετηθούν κάποιες ακόμα λεπτομέρειες προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του. Ο Τζαμπάρι Μίτσελ έχει γεννηθεί την 1η Μαΐου 1997 και πρόσφατα τα ΜΜΕ στη χώρα του τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή στην Καστριότι, ομάδα της α’ κατηγορίας του αλβανικού πρωταθλήματος. Έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του με τις W Connection και Point Fortin, ενώ μετρά 3 συμμετοχές και 5 γκολ με την U17 της χώρας του και 7 συμμετοχές και 3 γκολ στην U20.

Το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Απόλλωνα Λάρισας δεν περιορίζεται μόνο σε παίκτες εκτός συνόρων. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση του Παναγιώτη Κοντοέ από τη Νίκη Βόλου. Ο 22χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί σε Δόξα Βύρωνα, Παναιγιάλειο, Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε (Τσεχίας) και στην Κ-20 της ΑΕΚ.

Πηγή: Ελευθερία

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις