Πάει Μίλαν ο Ιγκουαΐν

Τα τυπικά απομένουν για το σπουδαίο deal μεταξύ Γιουβέντους και Μίλαν που περιλαμβάνει τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Λεονάρντο Μπονούτσι και Ματία Καλντάρα, σύμφωνα με το “Sky”.

Το ιταλικό μέσο υποστηρίζει ότι ο Αργεντινός επιθετικός είπε το “ναι” στη συνάντηση που είχε αργά το βράδυ της Δευτέρας με τον τεχνικό διευθυντή των “ροσονέρι”, Λεονάρντο, με συνέπεια να ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη ανταλλαγή.

Οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για μονοετή δανεισμό του 30χρονου διεθνή έναντι 18.000.000 ευρώ, με όρο αγοράς για 36.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2019. Ο Ιγκουαΐν δίσταζε επειδή ο όρος της αγοράς δεν είναι υποχρεωτικός αλλά προαιρετικός, όμως η “Gazzetta dello Sport” υποστηρίζει ότι η Μίλαν θα εξασκήσει το δικαίωμα το επόμενο καλοκαίρι, εξαιτίας του ούτως ή άλλως υψηλού κόστους του δανεισμού του.

Από εκεί και πέρα, οι δύο σύλλογοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει ήδη να ανταλλάξουν… κεντρικούς αμυντικούς, αφού ο Λεονάρντο Μπονούτσι ετοιμάζεται να επιστρέψει στη Γιουβέντους όπου ανήκε από το 2010 μέχρι το 2017 για 40.000.000 ευρώ και ο Ματία Καλντάρα να ακολουθήσει αντίθετο δρομολόγιο για ακριβώς το ίδιο ποσό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις