Στοίχημα: Νίκες για Σερίφ και Πιούνικ

Επιστροφή στη δράση για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βλέμματα. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά η αναμέτρηση Σερίφ – Σκεντίγια, όπως επίσης και το ματς Πιούνικ – Τομπόλ για το Γιουρόπα Λιγκ, πρόταση προκύπτει και απ’ τη Βραζιλία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τα καζίνο στο ίντερνετ.

Άνετος άσος για Σερίφ Τιρασπόλ

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Σερίφ – Σκεντίγια. Καλύτερη ήταν η Σκεντίγια στο πρώτο ματς, είχε παραγωγικότητα και ρυθμό επιθετικό, έβγαλε αρκετές φάσεις, τελικά το γκολ ήρθε απ’ τον κορυφαίο παίκτη του γηπέδου, τον επιθετικό Ιμπραΐμι, με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 24’. Είχε τουλάχιστον δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες ακόμη η ομάδα των Σκοπίων, είχε και δοκάρι, σίγουρα μπορούσε να πάει ψηλότερα το σκορ. Έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο μέρος η Σερίφ, είχε καλές ευκαιρίες, το 1-0 δεν άλλαξε. Πρόκειται για δύο ομάδες που έβγαλαν συνολικά 31 τελικές προσπάθειες, οι 9 εκ των οποίων εντός εστίας, το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό, το πώς έμεινε στο 1-0 είναι πραγματικά απορίας άξιον. Θεωρούμε ότι η Σερίφ θα είναι καλύτερη εντός έδρας και θα εκμεταλλευτεί την απειρία της Σκεντίγια, επιλέγουμε Σερίφ -1 σε απόδοση 2.07 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Σερίφ με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν επικρατήσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Μπορεί τη νίκη η Πιούνικ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Πιούνικ – Τομπόλ. Καλύτερη η Τομπόλ στο μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου αγώνα (νίκη 2-1), ήταν περισσότερο απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε να σκοράρει. Τελικά βρήκε το γκολ στο 49’ με το μαγικό πλασέ του Φεντίν, διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα της, έκανε το 2-0 στο 80’ έπειτα από ολέθρια γκέλα του αντίπαλου γκολκίπερ και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Ωστόσο, στο 90’ η Πιούνικ σκόραρε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ και άλλαξε τις ισορροπίες. Το τελικό 2-1 δίνει το προβάδισμα στην ομάδα της Αρμενίας, η οποία εντός έδρας αναμένεται πιο ουσιαστική και επιθετική, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Η Πιούνικ δεν μπορεί να είναι τόσο κακή όσο στο πρώτο ματς, εντός έδρας ασφαλώς και αναμένεται πιο συγκεντρωμένη, θεωρούμε ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη και την πρόκριση. Επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με το Over 2.5 στη Βραζιλία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Φιγκεϊρένσε – Ρεγκάτας για τη Β’ Βραζιλίας. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να έρχονται από διαφορετική αφετηρία. Η Φιγκεϊρένσε προέρχεται από εκτός έδρας ήττα 2-0 κόντρα στην Παϊσαντού, αποτέλεσμα που την άφησε στους 28 πόντους και την τρίτη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο σερί εντός έδρας ισοπαλίες με Κρισιούμα (0-0) και Λοντρίνα (1-1), βρίσκονται στην 17η θέση με 20 πόντους. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, καθώς η Φιγκεϊρένσε κυνηγά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία, ενώ η Ρεγκάτας παλεύει για την παραμονή της. Περιμένουμε τους γηπεδούχους να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί εύκολα, θα ποντάρουμε στο Οver 2.5 σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις