“Προκρίνονται” Μαρινάκης, Βασιλόγιαννης και Γεωργακόπουλος

Ο μεταγραφικός πυρετός καλά κρατεί στη Νίκη Βόλου, με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που προτείνονται να φορέσουν την κυανόλευκη φανέλα να αυξάνεται συνεχώς. Το πρώτο ξεσκαρτάρισμα ανήκει στην διοίκηση της ΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα στον Ανδρέα Πάτση, ενώ την τελική επιλογή θα έχει ο νέος προπονητής, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Βίλιαν Φλουτ.

Ο Ολλανδός προπονητής μπορεί να μην έχει υπογράψει ακόμα, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί εντός των προσεχών ημερών. Η επίσημη έναρξη της συνεργασίας θα σημάνει και την έναρξη της εφαρμογής του τριετούς πλάνου που έχει ανακοινώσει ο ιδιοκτήτης της βολιώτικης ΠΑΕ.

Μαρινάκης, Βασιλόγιαννης και Γεωργακόπουλος είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν «προκριθεί» και πολύ πιθανόν να φοράνε τη φανέλα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ για το 2014-15.
Ο Νίκος Μαρινάκης μπορεί να είναι στόχος κι άλλων ομάδων της κατηγορίας, όμως η Νίκη Βόλου βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, λόγω των καλών σχέσεων Πάτση – Αλαφούζου. Ο διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες αποτελεί λύση πρώτης γραμμής για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει αντίρρηση να αγωνιστεί για τη βολιώτικη ομάδα.
Ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά με τα Χανιά και έδωσε το στίγμα του ποδοσφαιρικού του ταλέντου, τόσο ως αντίπαλος της Νίκης όσο και του Ολυμπιακού. Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και βρίσκεται μία ανάσα από το να γίνει μέλος του ρόστερ της βολιώτικης ομάδας που θα εμφανιστεί στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ μετά από 48 χρόνια. Ο 23χρονος μέσος διαθέτει άριστη τεχνική κατάρτιση και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου με έμφαση στο δημιουργικό κόμμάτι.
Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος πιθανότατα θα αποτελέσει έναν από τους τρεις τερματοφύλακες που θα αναλάβουν να υπερασπιστούν τα γκολπόστ της Νίκης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. Ο ταλαντούχος πορτιέρο ανήκει στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και θα δοθεί δανεικός ώστε να πάρει συμμετοχές, μιας και η περίπτωση ανανέωσης του συμβολαίου του Μάνου Αποστολίδη καθημερινά απομακρύνεται.

Το βέβαιο είναι πως όλες οι επιλογές γίνονται με μεγάλη προσοχή και εξετάζονται όλες οι παράμετροι μέχρι το τελικό «οκ». Άλλωστε το περσινό επιτυχημένο εγχείρημα αποτελεί τον καλύτερο οδηγό και για φέτος.

Γιώργος Αποστολακόπουλος για το goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις