Με τον αρχηγό του στη Γ’ Εθνική ο Απόλλων Μακρυχωρίου

Με μια λιτή ανακοίνωση την Τρίτη (31/7) η διοίκηση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας, Αλέξη Κρανιώτη.

Ο έμπειρος μέσος την περασμένη σεζόν βοήθησε τα μέγιστα στην επίτευξη της ανόδου του Απόλλωνα στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ποιος είναι ο Αλέξης Κρανιώτης

Γεννημένος στις 13 Αυγούστου του 1990, ο Αλέξης Κρανιώτης, ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα του Ταυρωπού σε ηλικία μόλις 14 ετών. Στην ομάδα του Αγίου Νικολάου αγωνίστηκε για 4 ολόκληρα χρόνια (τρία Δ’ Εθνική και ένα Α’ ΕΠΣΚ) και από αυτή την ομάδα κατάφερε ουσιαστικά να κάνει το βήμα παραπάνω. Στα 18 του μετακόμισε στον ΑΟΚ αγωνιζόμενος με τα κυανόλευκα για επίσης 4 χρόνια όλα στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με γεμάτες χρονιές. Αρχικά στον ΑΟΚ έπαιξε ως αμυντικός μέσος, όμως ο Βάϊος Καραγιάννης τον χρησιμοποίησε στη θέση σέντερ φορ, όπου και έδειξε τα φυσικά του προσόντα πραγματοποιώντας τρομερές εμφανίσεις με τα κυανόλευκα. Κάπου εκεί μπήκε στην μέση η Αναγέννηση Καρδίτσας η μεγάλη ομάδα του Νομού που έδωσε ένα ευσεβές ποσό για να τον αποκτήσει από τον ΑΟΚ. Το ήθελε πολύ και ο ίδιος βέβαια να φορέσει τα χρώματα της κορυφαία ομάδα της πόλης. Ο νεαρός επιθετικός κάπου εκεί είδε την καριέρα του να ανεβαίνει κατακόρυφα και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Στους κιτρινόμαυρους αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Η πρώτη στη Γ’ Εθνική που μάλιστα συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας στη Β’ . Εκείνη ήταν μια πληρέστατη και εξαιρετική σεζόν για τον ίδιο μετρώντας 19 συμμετοχές στο αρχικό σχήμα σε 21 αναμετρήσεις. Η δεύτερη χρονιά στη Β’ Εθνική ήταν και αυτή καλή με τον νεαρό να αγωνίζεται σε 17 παιχνίδια. Όλα άλλαξαν όμως όταν αποφάσισε να αφήσει την ΑΣΑ για χατίρι του ΑΟ Σελλάνων όπου και αγωνίστηκε για μια σεζόν κατακτώντας την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Ατρόμητο Παλαμά και αποτέλεσε την αιχμή τους δόρατος στην επίθεση των “πρασίνων” σημειώνοντας 21 τέρματα στην Α’ ΕΠΣΚ. Τη χρονιά 2016-17 φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Μητρόπολης (11 γκολ). Την περασμένη σεζόν (2017-18) αποτέλεσε τον αρχηγό του Απόλλωνα που εκπροσωπεί τη γενέτειρά του, το Μακρυχώρι και μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Παίχτης της ομάδας μας θα είναι και την νέα σεζόν ο Κρανιώτης Α.

Καλή χρονιά captain!

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις