Συνεχίζονται οι προπονήσεις στον Μαγνησιακό

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Μαγνησιακού έλαβαν τέλος τον προηγούμενο μήνα. Το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα του Θεόδωρου Κατσαμόρα ήταν στις 3 Μαΐου με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Μαγνησιακός σε εκείνο το ματς πέτυχε μια σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 4-3 που του εξασφάλισε και την παραμονή στη Β΄ Εθνική.

Μπορεί οι επίσημοι αγώνες του Μαγνησιακού να τελείωσαν εκείνο το απόγευμα της Κυριακής, όμως δεν συνέβη το ίδιο και με τις προπονήσεις. Εκτός από τις ατομικές προπονήσεις που μπορεί να ακολουθούν μερικές από τις παίκτριες της Βολιώτικης ομάδας, κάθε εβδομάδα τα κορίτσια του Θεόδωρου Κατσαμόρα πραγματοποιούν και μία ομαδική προπόνηση.

Οι προπονήσεις της «κυανόλευκης» ομάδας της Μαγνησίας πραγματοποιούνται, κυρίως Τετάρτη βράδυ. Αυτές λαμβάνουν χώρα είτε στο Γήπεδο της ομάδας, είτε στις εγκαταστάσεις του Olimpico Sport Club. Στη σημερινή βραδινή προπόνηση (Τετάρτη, 17/6, 20.30) που θα διεξαχθεί στο Olimpico, οι παίκτριες του Μαγνησιακού θα ακολουθήσουν χαλαρό πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει και οικογενειακό διπλό.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις