Οι Χαβαζέλες πήραν το ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ

Η ομάδα Χαβαζέλες ήταν η νικήτρια του 32ουανεπίσημου τουρνουά μπάσκετ που ολοκληρώθηκε στο Ελικοδρόμιο της Ν. Ιωνίας, αφού στον τελικό επικράτησε με 71-67 των Τιτάνων στην κατηγορία των επίσημων αθλητών. Και στις δύο φιναλίστ αγωνίστηκαν Βολιώτες αθλητές που παίζουν σε εθνικά πρωταθλήματα κι έτσι το επίπεδο του θεάματος ήταν ιδιαίτερα υψηλό.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η ομάδα Lyberta που επικράτησε των παλαιμάχων του Γ.Σ.Βόλου

Στην κατηγορία των ανεπίσημων αθλητών, πρώτοι ήρθαν οι Bombers, που κέρδισαν στον τελικό τους Παλαίμαχους Αλμυρού με 45-36, ενώ την τρίτη θέση πήραν τα Φιλαράκια μετά που επικράτησαν με 61-36 του Cafe Life στον μικρό τελικό.

Στην τελετή λήξης τιμήθηκαν από τη Δημοτική αρχή-το παρών έδωσε ο Δήμαρχος κ. Αχιλλέας Μπέος, και την παρουσίαση έκανε ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.  Μιχάλης Καπουρνιώτης- ο παράγοντας της ΕΣΚΑΘ κ. Απόστολος Κρεμαστάς, ο πρόεδρος της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων κ. Βασίλης Ηλιόπουλος, οι κ.κ. Γιάννης Κισκίνης , Μιχάλης Παπαρίζος και οι καλαθοσφαιριστές Τσαβές, Πολίτης, Λάπας, Μπόγδανος και Κουβάτας.

Ο καλαθοσφαιριστής Δημήτρης Κανούλης που αγωνίστηκε με τους Τιτάνες, έκανε νέο ρεκόρ συμμετοχών στο Ανεπίσημο φτάνοντας στις 26 συνεχόμενες. Μάλιστα με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ ευχαριστεί συμπαίκτες, αντιπάλους και διοργανωτές που του έδωσαν την ευκαιρία και φέτος να δώσει το παρών στη διοργάνωση, ενώ δίνει ραντεβού για του χρόνου προκειμένου να διευρύνει εκ νέου το ρεκόρ του.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις