Αραμπατζής: Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ρήγα Φεραίο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ρήγα Φεραίου, Θανάσης Αραμπατζής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε πως με σκληρή δουλειά απ’ όλους, η ομάδα του Βελεστίνου θα επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «κυανολεύκων»:

«Όλοι γνωρίζουν την ιστορία του Ρήγα Φεραίου. Για τα δεδομένα της Μαγνησίας διαθέτει πολύ βαριά φανέλα και δεν είναι τυχαίο ότι το όνομά του είναι υπολογίσιμο και εκτός των στενών ορίων του νομού. Έτσι, όταν μου έγινε η πρόταση για συνεργασία δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Επιπλέον, οι άνθρωποι του συλλόγου με κέρδισαν αμέσως με τον τρόπο που με προσέγγισαν.

Το θετικό για μένα είναι ότι δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής στη νέα μου ομάδα διότι αρκετά παιδιά που ανήκουν στο ρόστερ τα γνωρίζω. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, με υπομονή και επιμονή θα φέρουμε ξανά τον Ρήγα εκεί που αξίζει, δηλαδή στις Εθνικές κατηγορίες. Η δυναμική του συλλόγου δεν είναι για το τοπικό πρωτάθλημα, αλλά για πιο ψηλά. Από την πλευρά μου θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου προκειμένου να βοηθήσω να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις