Κλείνει στον Ερυθρό Αστέρα ο Περπέρογλου

Ο Ερυθρός Αστέρας την Πέμπτη (2/8) αποχαιρέτησε με ανακοίνωσή του τον Ματίας Λεσόρ – θα συνεχίσει την καριέρα στην Ουνικάχα Μάλαγα – αλλά όπως τονίζει η “Νovosti” άμεσα μπορεί να καλωσορίσει έναν άλλον παίκτη. Αναφερόμαστε στον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με… τιτίβισμα του Ισπανού δημοσιογράφου Chema de Lucas, βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ενώ η “Νovosti” σημειώνει πως ο έμπειρος φόργουορντ βρίσκεται κοντά στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μίλαν Τόμιτς μάλιστα είχε συνεργαστεί με τον Έλληνα φόργουορντ την διετία 2012-14 στον Ολυμπιακό, ενώ αν ο… αρραβώνας καταλήξει σε γάμο ο Στράτος Περπέρογλου θα είναι κάτοικος εξωτερικού για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού την σεζόν 2014-15 έπαιξε στην Αναντολού Εφές, ακολούθησε η θητεία του στην Μπαρτσελόνα (2015-17) και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, έπαιξε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Περπέρογλου στην λίγκα του Ισραήλ μέτρησε 29 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 10,3 πόντους, 1,2 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις