Παρελθόν από τη Νίκη, Τζήμας και Θεολόγης

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει θέσει ψηλά τον πήχη και με τις κινήσεις της δείχνει πως  θα κάνει ό,τι κρίνει απαραίτητο ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πάνοπλη στις επίσημες υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Στο φιλικό με τον Παναιτωλικό η ομάδα εμφάνισε ορισμένες αδυναμίες, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με τα αντανακλαστικά του κ. Ιμεράι και των συνεργατών του να είναι άμεσα. Το τεχνικό τιμ έκρινε πως ένας έμπειρος τερματοφύλακας θα προσέδιδε μεγαλύτερη ασφάλεια στα μετόπισθεν και η αμυντική γραμμή θα λειτουργούσε με καλύτερο τρόπο. Ο Μάνος Αποστολίδης έδειχνε ιδανικός πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις. Η περίπτωσή του δύσκολη αλλά όπως αποδείχθηκε, όχι αδύνατη για τη διοίκηση της Νίκης. Σε λίγα 24ωρα ο έμπειρος πορτιέρε είπε το “ναι” και η Νίκη Βόλου απέκτησε τερματοφύλακα με “Τ” κεφαλαίο.

Η απόκτησή του έφερε “γκρίνια” στο δίδυμο των τερματοφυλάκων Θεολόγη και Τζήμα με αποτέλεσμα την απόφαση της διοίκησης να λυθεί η συνεργασία και με τους δύο.

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τερματοφύλακα που θα “κλείσει” την τριάδα μαζί με τους Αποστολίδη και Τασιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις