Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τα Μετέωρα

Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τον Α.Σ. Μετέωρα με την απόκτηση των Χρήστου Γρηγορίου, Αντώνιου Ταμπουρά και Γιώργου Μερτσιώτη.
Η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Α.Σ. Μετέωρα ανακοινώνει την μεταγραφή τριών παικτών.
Πρόκειται για τους Χρήστο Γρηγορίου, Αντώνιο Ταμπουρά και Γεώργιο Μερτσιώτη από την Κ19. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκαν με τα χρώματα της ΑΕ Κρύας Βρύσης στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΤ.
Η προσθήκη τους στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας του Α.Σ. Μετέωρα δεν ήρθε τυχαία αλλά οφείλεται αφενός στη προσωπική δουλειά των τριών ποδοσφαιριστών, το ταλέντο και τις ικανότητες που διαθέτουν, και αφετέρου στον κ. Βασίλη Γκούμπλια και το τεχνικό τιμ της ΑΕ Κρύας Βρύσης που πέρσι δούλεψαν μαζί τους και βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα.
Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν ότι από τις προτεραιότητές μας ήταν και είναι να επενδύουμε στο τρίπτυχο «Ακαδημίες – Κ19 – Ανδρική Ομάδα» θέτοντας μεγαλόπνοους και μακροπρόθεσμους στόχους. Είναι χαρά μας που ήδη είμαστε σε θέση να «δρέψουμε τους καρπούς» αυτών των στόχων.
Καλωσορίζουμε τους τρεις νεαρούς παίκτες στους κόλπους της ανδρικής ομάδας του Α.Σ. Μετέωρα και τους ευχόμαστε καλή αθλητική σεζόν, χωρίς τραυματισμούς.
 
Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις