Ο διχασμός εχθρός του Ολυμπιακού Βόλου

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο. Οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης έχουν δηλώσει αδυναμία να ηγηθούν μόνοι τους μιας νέας προσπάθειας στον Ολυμπιακό, που σκοπό θα έχει να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να διεκδικήσει…

…την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Οι ίδιοι, πάντως, συνεχίζουν να προσπαθούν να προσεγγίσουν κάποιους επιχειρηματίες, προκειμένου να υπάρξει διάδοχη κατάσταση. Στην περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον από σοβαρά άτομα, ενδεχομένως οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης να συμμετάσχουν σ’ ένα πολυμετοχικό σχήμα.
Το θέμα είναι τι θα γίνει στον Ολυμπιακό στην περίπτωση που δεν βρεθούν τα άτομα που θα κάνουν μπροστά, προκειμένου να βγάλουν την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο. Θα υπάρξει Ολυμπιακός Βόλου και σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά;
Όσο για το κατά πόσο είναι εφικτό να υπάρξει μία ομάδα στη Β’ Εθνική, με διαφορετικό όνομα από αυτό του Ολυμπιακού Βόλου και με διαφορετικό ΑΦΜ, οι αντιδράσεις που υπάρχουν είναι έντονες από μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Ολυμπιακού. Αν προκύψει αυτή η ομάδα, το σίγουρο είναι πως ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα είναι ενωμένος, αλλά διχασμένος. Κι αυτό γιατί μπορεί να υπάρχουν φίλαθλοι που θα πήγαιναν να παρακολουθήσουν αυτή την ομάδα, ωστόσο, υπάρχουν και πολλοί φίλαθλοι που δεν θέλουν καν ν’ ακούσουν πως ο Ολυμπιακός θα σβήσει από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, θα αγωνίζεται στις τοπικές κατηγορίες κα τη θέση του στη Football League θα πάρει μια ομάδα με διαφορετικό όνομα.
Επίσης, είναι άγνωστο αν μια τέτοια ομάδα θα προσελκύσει ουδέτερους φιλάθλους, που είναι και ο στόχος και πόσοι θα είναι αυτοί, όταν υπάρχει και η Νίκη που θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και έχει φιλάθλους που την ακολουθούν στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις