Νίκη με 4-0 του ΝΠΣ Βόλος επί του Θησέα

Στο γήπεδο της Πορταριάς αναμετρήθηκαν ΝΠΣ Βόλος και Θησέας σε φιλικό παιχνίδι, με τους «κυανέρυθρους» να επικρατούν με 4-0. Έγινε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με τον ΝΠΣ Βόλος να είναι σαφώς ανώτερος, άλλωστε τις δύο ομάδες χωρίζει μία κατηγορία, φτάνοντας άνετα στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για την ομάδα της Αγριάς ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ. Οι παίκτες του Κώστα Παπαστεργίου προσπάθησαν, αν λάβουμε υπόψη ότι ουσιαστικά είναι μια νέα ομάδα. Αρκεί να αναφέρουμε, πως από τους έντεκα που ξεκίνησαν στο παιχνίδι, μόλις δύο παίκτες αγωνίζονταν και πέρυσι στην ομάδα (Κοτζαθανάσης, Βλάχος).

Το σκορ άνοιξε για τον ΝΠΣ Βόλος ο Βασίλης Μάντζης, ενώ ο Πίτου Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας δέχθηκε άλλα δύο τέρματα, τα οποία προήλθαν από αυτογκόλ. Συγκεκριμένα, ο Δημουλάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκας, ενώ ο Γιαουπλάρι στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, σε παράλληλη σέντρα της αντίπαλης ομάδας, σκόραρε εις βάρος του Θησέα.

Από πλευράς ΝΠΣ Βόλος δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους ο Δημόπουλος, ενώ από τον Θησέα δεν έπαιξαν οι Οικονόμου και Σφάκας, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Καραγκιολίδης (35’ Μπουργάνης, 70’ Κραβαρίτης), Ντεντάκης (46’ Καρρίκι), Ρούσσος (46’ Ανδρικόπουλος), Γκαλίτσιος (46’ Παπαδόπουλος), Ουνγιαλίδης (46’ Τουλίκας), Ενγκουέμ (46’ Καμπαγιέρο) (80’ Δώρης), Πίτου Γκαρσία (46’ Κορέλας), Πέντα (46’ Λούκας) (77’ Παπαεμμανουηλίδης), Στεργίδης (46’ Μαλακασιώτης), Ηλιόπουλος (35’ Δεμηρτζόγλου), Μάντζης (46’ Μελικιώτης).

ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Καψιώτης, Δημητριάδης, Δημουλάς, Γιαουπλάρι, Βαν ντε Γουίχε, Πέτσης, Αγιασιώτης, Υφαντής, Κοτζαθανάσης, Βλάχος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Κεφαλάς, Αγγελής, Μούτος, Τζήκας, Φραγκογιάννης, Χατζησταμάτης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις