Τρεις ανανεώσεις και μία μεταγραφή ο Αμβρυσσέας

Τρεις ανανεώσεις παικτών και μία μεταγραφή ανακοίνωσε η διοίκηση του Αμβρυσσέα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στον Αμβρυσσέα θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Μανιδάκης αφού πριν λίγες ώρες τα βρήκε σε ολα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας. Ο Παναγιώτης ήταν την περασμένη χρονιά από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και από τους καλύτερους χαρακτήρες που πέρασαν.
Η διοίκηση του εύχεται μια εξίσου πολύ καλή σεζόν με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι που θέσαμε από κοινού!

Μανιδάκης Παναγιώτης: Προτίμησα να μείνω στην οικογένεια του Αμβρυσσέα Διστόμου, αν και είχα προτάσεις και από άλλους συλλόγους ομάδων, διότι και φέτος μου έδειξαν την ίδια αγάπη και εμπιστοσύνη τόσο ο πρόεδρος όσο και το διοικητικό συμβούλιο.
Υπόσχομαι να συμβάλλω τα μέγιστα έτσι ώστε ο Αμβρυσσέας Διστόμου να πρωταγωνιστήσει στη νέα χρονιά όπως του αξίζει!!

Για για 5η συνεχή σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες στο Σύλλογο, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βλάχος. Του ευχόμαστε υγεία και μια ακόμη πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Αμβρυσσέα που την τιμάει κάθε χρόνο πιστά!

Επιστρέφει φουριόζος ο Δημήτρης Γούλας στην ομάδα μας μετά την απουσία ενός χρόνου λόγο τραυματισμού και θεωρείτε μια εσωτερική ποιοτική μεταγραφή. Δημήτρη να είσαι υγιής και για τα υπόλοιπα δεν έχουμε καμία αμφιβολία. Καλωσόρισες και πάλι σπίτι σου !

Ο αριστεροπόδαρος Μάριος Αντωνιάδης θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Γ’ εθνικής και την φετινή χρονιά με τα χρώματα του Αμβρυσσέα. Καλή σεζόν Μάριε με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που βάλαμε!:

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις