Οι “27” της Νίκης που ανεβαίνουν στα Χάνια

Με πρωινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της προετοιμασίας της Νίκης Βόλου ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα αναχωρήσουν τη Δευτέρα (06/08) για τα Χάνια Πηλίου όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή θα συμμετάσχουν 27 ποδοσφαιριστές μαζί με τον τερματοφύλακα που θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (06/08) και θα «κλείσει» την τριάδα των κυανόλευκων πορτιέρε μαζί με τους Αποστολίδη και Τασιά. Στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας δεν θα λάβουν μέρος οι Βέργος και Αλ. Καρτσαμπάς, οι οποίοι είτε θα δοθούν δανεικοί, είτε θα μείνουν ελεύθεροι για να επιλέξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, καθώς κρίθηκε ότι δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι 26 που θα αναχωρήσουν για τα Χάνια είναι οι εξής: Αποστολίδης, Τασιάς, Χρ. Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδήμας, Κέρι, Μέτσε, Φάμπιο, Τσεμπερίδης, Δωματάς, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Μεκένγκο, Αναστασίου, Τζιώρας, Βουκομάνοβιτς, Ντινιωτάκης, Ματθαίου, Μετούσι, Λάιος, Σιώμος, Χρηστίδης, Βουρδάκης, Κουτσούκης, Φλώρος, Τσουλχάι. Επίσης στην αποστολή θα συμμετάσχει και το τερματοφύλακας που έχει έρθει σε συμφωνία η διοίκηση της Νίκης και αναμένεται να ανακοινωθεί τη Δευτέρα (06/08).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις