Κινητικότητα για ποδοσφαιριστές και φιλικά στο «καλεντάρι» για την Αναγέννηση

Κινητικότητα φαίνεται να υπάρχει στην Αναγέννηση, όπως προκύπτει από τον προγραμματισμό της ομάδας, σε ό,τι αφορά την προετοιμασία.

Μπορεί ακόμη να μην υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για συμφωνία με ποδοσφαιριστές και την «πρώτη» για τη νέα σεζόν, ωστόσο επαφές γίνονται καθημερινά με παίχτες από το προπονητικό τιμ και τη Διοικούσα Επιτροπή, προκειμένου να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ένας ικανός αριθμός ποδοσφαιριστών για να καταστήσει εφικτή τη διαδικασία προπόνησης και προετοιμασίας.

Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν μαζικές ανακοινώσεις ποδοσφαιριστών, τόσο από την Κ-17 που θα προωθηθούν, όσο και από το μεταγραφικό «μέτωπο», όπου το μέλημα είναι να βρεθούν και μονάδες που μπορούν να σταθούν σε αυτό το επίπεδο και την πολύ δύσκολη νέα αρχή της ιστορικής ΑΣΑ.

Πάντως, στον ορίζονται φέρεται να υπάρχουν και ονόματα που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν διοικητικά την ομάδα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την εξεύρεση χορηγιών και επιχειρηματιών που θα πλαισιώσουν οικονομικά το πλάνο.

Σε ό,τι αφορά τα φιλικά, ήδη από την έναρξη προετοιμασιών των ομάδων όπως ο Ταυρωπός (Α’ ΕΠΣΚ) και τα γειτονικά Μετέωρα (Γ’ Εθνική) προκύπτει ότι σίγουρα θα γίνουν τεστ με αυτές τις δύο ομάδες. Μάλιστα, η ημερομηνία του φιλικού για τον Ταυρωπό προορίζεται για τις 18 Αυγούστου, ενώ εκείνου με τα Μετέωρα (και δη στην Καρδίτσα) για την Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις