Πέντε ανανεώσεις στον Άνθιμο Γαζή

Άλλοι πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ του Άνθιμου Γαζή έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με την ομάδα, για την φετινή απαιτητική χρονιά στην Β’ κατηγορία, μετά από τις συζητήσεις που είχαν με τη νέα διοίκηση. Η διοίκηση έκανε από νωρίς γνωστό ότι πρόθεση είναι να στηριχθούν οι ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν φέρει τον σύλλογο σε υψηλό επίπεδο καθώς πέρυσι για δεύτερη φορά στην 46χρονη ιστορία αγωνίστηκε στην Α’ κατηγορία. Μάλιστα ιδιαίτερη βάση δίνεται στο να αποκτηθούν νεαροί αθλητές με κίνητρο και ποδοσφαιριστές από την ευρύτερη περιοχή του Πηλίου, όντας ο Αθλητικός Όμιλος Μηλεών, ο πρώτος ιδρυθείς σύλλογος του Πηλίου.

Οι πέντε ποδοσφαιριστές έχουν μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια αφού όλοι τους αγωνίζονται χρόνια για τον σύλλογο των Μηλεών  και πρόκειται για βασικούς παίχτες και καλούς χαρακτήρες ταυτόχρονα.

Βούλγαρης, Κατσικαδάμος φωτό πάνω), Σαραφίδης, Αλεξίου και Κίτσας είναι πέντε  φερέλπιδες αθλητές, όλοι τους βασικοί την περσινή σεζόν και αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Και οι πέντε διακρίνονται για την ταχύτητα τους, για το πάθος τους, αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.

Επίσης  σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Κατσικαδάμο, η   διοίκηση βρίσκεται σε καθημερινές επαφές με παίχτες και εντός των ημερών αφού κλείσει ο κύκλος των ανανεώσεων θα γίνουν γνωστές και οι πρώτες μεταγραφές για την φετινή σεζόν. Ήδη επτά έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα προκαλέσουν εντύπωση έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο και θεωρούνται ‘κλεισμένοι’ όμως γίνονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους.

Επίσης από τον προπονητής έγινε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας: 18/8 με Μυρμηδόνες στον Πλάτανο, 25/8 με Αγία Παρασκευή στην Γατζέα, 29/8 με Δήμτρα στην Ευξεινούπολη, 1/9 με ΑΕ 2002 στα Καλά Νερά, 5/9 με πανιώνιο στην Γατζέα, 8/9 με Πύρασσο στην Νέα Αγχίαλο, 12/9 με Δάφνη στην Γατζέα, 15/9 με Ηρακλή στην Γατζέα.

Άγγελος Κίτσας

Αλέξανδρος Αλεξίου

Κώστας Βούλγαρης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις