Στο Ελατοχώρι και ο Μπουτζίκος

Στο Ελατοχώρι βρίσκεται από το Σάββατο, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, ο Νίκος Μπουτζίκος, ο οποίος λαμβάνει κανονικά μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας.

Το Σάββατο μετέβησαν στο αθλητικό κέντρο και παρακολούθησαν από κοντά την προετοιμασία, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας, ο ταμίας του συλλόγου Δημήτρης Πέγιος, ο γενικός γραμματέας Νίκος Μουρτζίνος, ενώ ήδη βρισκόταν από την Παρασκευή στο Ελατοχώρι και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Την ομάδα επισκέφτηκε είχε επισκεφτεί την Πέμπτη και το μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Αλέκος Μεταφτσής, μαζί με τον διευθυντή των γραφείων Ανδρέα Κικίλια.

Όσο περνούν οι μέρες στο Ελατοχώρι, τόσο οι παίκτες κατανοούν την φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να περάσει στην ομάδα η τεχνική ηγεσία. Οι ρυθμοί προπόνησης είναι έντονοι, είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές να είναι κουρασμένοι, ωστόσο, τώρα μπαίνουν οι βάσεις για να μπορέσουν οι «ερυθρόλευκοι» να ανταποκριθούν με επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της χρονιάς.

Το ευχάριστο είναι πως η προετοιμασία κυλά χωρίς προβλήματα, με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, γνωρίζοντας πως ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι έντονος, καθώς κανείς δεν έχει θέση βασικού στην ενδεκάδα. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» Περικλής Αμανατίδης, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα, μπολιάζοντας τους παλιούς παίκτες με τους καινούργιους και τους ξένους με τους Έλληνες, προκειμένου όλοι να γίνουν ένα. Ευκαιρίες θα πάρουν όλοι οι παίκτες, καθώς σύμφωνα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, υπάρχει μία αρχή στο ποδόσφαιρο, που είναι η αξιοκρατία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις