Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε αθλήτρια στα Πευκάκια Βόλου (video & photos)

Σοκ προκαλεί η είδηση της επίθεσης αγέλης σκύλων σε αθλήτρια που επέλεξε τη διαδρομή Βόλος – Αλυκές (παραλιακά από τα Πευκάκια) για να προπονηθεί. Στο 6ο περίπου χιλιόμετρο ομάδα αδέσποτων με “αρχηγό” ένα Αρζεντίνο (τύπου πιτμπουλ) επιτέθηκε με μανία στην αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων, Βίκυ Ελευθερίου. Η δρομέας, αθλήτρια του ΣΔΥ Βόλου, δέχθηκε δαγκωνιές κυρίως στα πόδια και ίσως τα πράγματα να εξελίσσονταν ακόμη χειρότερα αν δεν περνούσε οδηγός αυτοκινήτου που την τράβηξε κυριολεκτικά από τα δόντια των σκύλων. Η αθλήτρια θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον έναν μήνα, αλλά μετά από μία τέτοιους είδους επίθεση, αυτό είναι το λιγότερο. H Βίκυ Ελευθερίου είναι η νικήτρια του Ημιμαραθωνίου Βόλου με χρόνο 1.35.59.

Μερικές μέρες πριν γίνει αυτή η επίθεση ένας άλλος δρομέας του ΣΔΥ Βόλου δέχθηκε επίθεση από την ίδια αγέλη στο ίδιο μέρος. Γλύτωσε με ελαφρά τραύματα, ενώ οι αρμόδιοι με τη συνδρομή του ίδιου τα αναζήτησαν τη Πέμπτη χωρίς να βρεθούν.

Στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο που καταγράφηκε λίγα λεπτά μετά την επίθεση, εύκολα διακρίνει κανείς τα τραύματα από την επίθεση των σκύλων. Να σημειώσουμε πως στην περιοχή έχουν καταγραφεί πολλά περιστατικά επίθεσης αδέσποτων σκύλων σε δρομείς αλλά και σε ποδηλάτες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις