Νέος πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου ο Γιώργος Καλόγηρος

Στα γραφεία του Ρήγα Φεραίου πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ (Τετάρτη, 17/6, 21.30) συνέλευση και μετά από εκλογές, συγκροτήθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο. Η νέα διοίκηση της Βελεστινιώτικης ομάδας θα αποτελείται από…

…15 μέλη, εκ των οποίων τα δύο θα έχουν τον τίτλο του Αντιπροέδρου. Επίσης, η Μαγνησιώτικη ομάδα θα έχει δύο Γενικούς Αρχηγούς και δύο Υπεύθυνους Ακαδημιών.

Πρόεδρος του Ρήγα θα είναι ο κ. Καλόγηρος Γιώργος, ενώ επίτιμος πρόεδρος ο κ. Μακρόπουλος Αχιλλέας. Οι δύο αντιπρόεδροι θα είναι οι κ.κ. Καλαμπακιώτης Γιώργος (Α΄ Αντιπρόεδρος) και Γκόμας Στέργιος (Β΄ Αντιπρόεδρος). Τον ρόλο του Τεχνικού διευθυντή θα έχει ο κ. Αλεξίου Άγγελος, ενώ εκείνο του Γραμματέα, ο κ. Παπαδάμ Γιώργος. Ταμίας της ομάδας θα είναι ο κ. Γάρος Γιάννης, ενώ Υπεύθυνος Τύπου, ο κ Περδίκης Ευάγγελος. Εκτός από δύο αντιπροέδρους, η ομάδα θα έχει και δύο Γενικούς Αρχηγούς. Αυτοί θα είναι οι κ.κ. Πάτας Σπύρος και Σταύρου Γιώργος. Το ρόλο του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων ανέλαβε η κ. Ντόντου Δήμητρα, ενώ εκείνο του Υπεύθυνου Σταδίου, ο κ. Βασιλόπουλος Απόστολος. Δύο θα είναι και οι Υπεύθυνοι Ακαδημιών και πρόκειται για τους κ.κ. Καρτσώνα Γιώργο και Κουμανίδη Βασίλη. Επίσης, Έφορος θα είναι ο κ. Χολέβας Γιάννης, ενώ Μέλος ο κ. Κουβελάς Αθανάσιος.

Για τα θέματα νομικής φύσεως, ο ρόλος του Νομικού Συμβούλου στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου, ανατέθηκε στον κ. Σαμαρά Ιωάννη. Ο κ. Σαμαράς, εκτός από νομικός σύμβουλος, βοηθά σημαντικά στις Ακαδημίες του Βελεστινιώτικου συλλόγου, αλλά και στην ανδρική ομάδα.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις