Βολιώτες επιχειρηματίες ενημερώθηκαν για τον Ολυμπιακό Β.

Κάτι φαίνεται πως αρχίζει να κινείται στον Ολυμπιακό Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες Πέμπτη (18/6) υπήρξε συνάντηση των κ.κ. Βαρούτσικου-Τόρη με ορισμένα άτομα, τα οποία έχουν εκδηλώσει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και να ηγηθούν της νέας προσπάθειας. Τέθηκαν όλα τα θέματα επί…

…τάπητος, έγινε ενημέρωση για το οικονομικό άνοιγμα που υπάρχει, για τις οικονομικές υποχρεώσεις προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και για τις προοπτικές που υπάρχουν στον Ολυμπιακό, εν όψει της νέας χρονιάς.
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν τα συγκεκριμένα άτομα θα κάνουν μπροστά, προκειμένου να βγει ο Ολυμπιακός από το διοικητικό αδιέξοδο, ενώ δεν γνωρίζουμε αν στη νέα διοίκηση θα υπάρχουν οι κ.κ. Βαρούτσικος και Τόρης. Οι επιχειρηματίες, ωστόσο, που φέρεται να θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, επιθυμούν διακαώς να μετέχουν στη διοίκηση, τόσο ο κ. Γιώργος Βαρούτσικος, όσο και ο κ. Γιώργος Τόρης. Για τον δεύτερο, πάντως, δεν φαίνεται τόσο εύκολο να συνεχίσει να βοηθά τον Ολυμπιακό από διοικητικό πόστο, καθώς οι υποχρεώσεις του δεν του το επιτρέπουν, ενώ υπάρχει και μεγάλη ψυχολογική κούραση από τη χρονιά που πέρασε. Πάντως, ακόμη κι αν ο κ. Τόρης αποχωρήσει οριστικά από τη διοίκηση της ΠΑΕ, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, συμβάλλοντας στο μέτρο του δυνατού οικονομικά τον Ολυμπιακό.
Το ευχάριστο είναι, πως κάτι κινείται στον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει να υπάρξει ένα σχήμα με πέντε-έξι Βολιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι θα κληθούν να διοικήσουν τον σύλλογο και να σηκώσουν το οικονομικό βάρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις