Μαντούβαλος: «Στόχος η άνοδος στη Football League»

Την πρώτη του επίσημη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Αστέρας Ιτέας, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Φωκίδας, κ. Πέτρο Μαντούβαλο, να βάζει ψηλά τον πήχη, θέτοντας ως στόχο την άνοδο στη Football League. Μάλιστα, στην ομιλία του τόνισε πως θέλει ισχυρούς αντιπάλους ώστε η ομάδα του να δείχνει πως είναι ανώτερη (να σημειώσουμε πως ο Αστέρας Ιτέας κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στον ίδιο όμιλο με τη Νίκη Βόλου και τον Ολυμπιακό Βόλου).

Αναλυτικά όσα είπε ο Πέτρος Μαντούβαλος:

«Η ομάδα έχει πλέον μια εξαιρετική πορεία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ υπόχρεοι στον κόσμο που μας στήριξε αλλά και στα νέα παιδιά που έρχονται άνετα στο γήπεδο. Μπορεί κανείς να παρακολουθεί ποδόσφαιρο με τον πατέρα του, τη μητέρα του, το παιδί του άνετα και χαρούμενα. Εμείς κάναμε και κάτι παραπάνω, τους χαρίσαμε και πάρα πολλές νίκες  και τον Αστέρα να λάμπει και στη Φωκίδα και στο στερέωμα της Γ’ Εθνικής.

Η Γ’ Εθνική είναι καλή αλλά μπορεί να μας κούρασε και λίγο. Διαλέγουμε τη Β’ Εθνική για κατηγορία που στοχεύουμε πλέον και εκεί θέλουμε να ανέβουμε. Αυτή τη νίκη να τη χαρίσουμε στα μικρά παιδιά που μεθαύριο θα είναι η δύναμη του Αστέρα και του τόπου τους, και αυτό που κάνω εγώ είναι να έχω μια ομάδα ισχυρή, πειθαρχημένη με πνεύμα νικητή και ανανεωμένη με μονάδες σπουδαίες και ισχυρές στον χώρο τους. Πιστεύουμε στους παίκτες μας, στην ομάδα μας, στον κόσμο μας και πιστεύουμε σε μια Ιτέα που θα λάμπει και στη Φωκίδα και θα λάμπει και θα είναι ελκυστική σε όλες τις διαδικασίες και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι που λέγεται Αστέρας Ιτέας. Δίνουμε το παράδειγμα μιας ομάδας ισχυρής αλλά μέσα σε αθλητικό πνεύμα.

Θέλουμε δυνατούς αντιπάλους για να τους δείχνουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο αθλητικό πνεύμα και ισχυρότεροι μέσα στον αγώνα. Βασιζόμαστε στους φιλάθλους μας, στη διοίκησή μας, έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και φιλόξενο τόπο και όμορφο. Καλούμε όλον τον κόσμο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να μας επισκεφτεί και κατά τη διάρκεια του χειμώνα πάλι να μας επισκεφτεί και για την ποδοσφαιρική ομάδα και για τις ομορφιές μας.

Καυχιόμαστε γιατί δείξαμε ότι σιγά σιγά μπορούμε να μεγαλώσουμε, σιγά σιγά με σταθερά βήματα μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και να είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι για το ήθος, την ισχύ, το αθλητικό μας πνεύμα. Τα μικρά παιδιά μπορούν να κάθονται σε κάθε αγώνα δίπλα από τους γονείς τους και να απολαμβάνουν ποδόσφαιρο, αγώνα, μακριά από κακότητες , βία, ναρκωτικά και αντιαθλητική συμπεριφορά.

Αυτός είναι ο Αστέρας Ιτέας. Αυτός ο Αστέρας προχωράει στην πορεία του στη Β’ Εθνική. Αυτός ο Αστέρας θα δώσει για άλλη μια φορά το αθλητικό παράδειγμα ήθους και αθλητικής δύναμης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις