ΝΟΒΑ: Συνεχίζει να μας κάνει περήφανους

Περήφανους συνεχίζει να μας κάνει η Εθνική μας ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, αυτή τη φορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών που διεξάγεται στη Γλασκώβη, έχοντας στο ρόστερ της τη δίκη μας, Βασιλική Κοφίδη.

Η Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του ΝΟΒ-Α, στέφθηκε τέταρτη στο τελικό του κόμπο, όπου μαζί με τις συναθλήτριές της Ευαγγελία Πλατανιώτη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Σοφία Σαραντίδη και Ολγα Κουργιαντάκη εκτέλεσαν άψογα το πρόγραμμα τους και βαθμολογήθηκαν με 88,0667 βαθμούς.

Μια ακόμα εξαιρετική θέση κέρδισαν και στο τελικό του ελεύθερου ομαδικού εκεί όπου ανέβασαν τη σημαία μας στη 5η θέση με την ομάδα να αποτελείται από τις: Βασιλική Κοφίδη, Ευαγγελία Παπάζογλου, Σοφία Μαλκογεώργου, Αθανασία Τσόλα, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Ιφιγένεια Δίπλα, Γεωργία Βασιλοπούλου, Σοφία Σαραντίδη.

Ο πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Λάμπης Τσουκαλάς και το Δ.Σ του Συλλόγου μας, συγχαίρει την αθλήτριά του Βασιλική Κοφίδη, τον προπονητή της Κυριάκο Τάσιο και την εφορεία του τμήματος, για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία και τους εύχεται ακόμα περισσότερες επιτυχίες για τη καινούργια χρονιά.

Δελτίο Τύπου ΝΟΒ-Α

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις