Δημήτρης Γεωργιάδης: ένας δικηγόρος – κανόνι

Μπορεί η επαγγελματική του ενασχόληση να είναι η δικηγορία, ωστόσο χάρη στα πλούσια ποδοσφαιρικά του χαρίσματα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο λόγος για το Δημήτρη Γεωργιάδη, ο οποίος με 13 γκολ σε 4 μόλις παιχνίδια αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της πρώτης φάσης του 30ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων.

Όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες της τελικής φάσης του Δικηγορικού Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί στα γήπεδα του Βόλου από 27 Ιουνίου έως 6 Ιουλίου, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το Δημήτρη Γεωργιάδη, αγωνιζόμενο με τα χρώματα του Αρμενόπουλου/Μ. Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης.

Σταθερή αξία του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια ο Γεωργιάδης έχει ταλαιπωρήσει κατ’ επανάληψη τους αμυντικούς και έχει φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ. Ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, την τεχνική του κατάρτιση και την μεγάλη του δεινότητα τόσο στη δημιουργία, όσο και στην εκτέλεση. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που κοσμεί το Δικηγορικό Πρωτάθλημα, αφού εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, διακρίνεται για το ήθος του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.10443826 10204139695031510 1730270759 n

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γεωργιάδης

Φοράει το περιβραχιόνιο του Αρμενόπουλου-Μεγάλου Αλεξάνδρου εδώ και 2 χρόνια, δηλαδή από τότε που οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης συνενώθηκαν. Είναι επίσης αρχηγός και πρώτος σκόρερ, με 20 γκολ φέτος, της Νίκης Νεοχωρούδας, την οποία οδήγησε φέτος στην άνοδο από την Β’ στην Α΄ κατηγορία του τοπικού της Θεσσαλονίκης.

Πέρα από τις ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων της Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε σε ηλικία 17 ετών, στη Γερμανία, με τα χρώματα της Arminia Bielefeld, καταγράφοντας μάλιστα και δύο συμμετοχές στην Bundesliga.

Με την είσοδό του στη Νομική Θεσσαλονίκης, το όνειρο της επαγγελματικής καριέρας στο ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα και κάπως έτσι έγινε ένα από τα «αστέρια» του Δικηγορικού Πρωταθλήματος.

10447252 10204139702031685 2006255586 n

Φέτος συμμετείχε μόνο σε 4 ματς προκριματικών με την ομάδα του, πρόλαβε όμως να σημειώσει 13 γκολ (3,25 γκολ ανά παιχνίδι!!!) στα εξής παιχνίδια:

Αρμενόπουλος-Μέγας Αλέξανδρος – Καβάλα (3 γκολ )

Αρμενόπουλος-Μέγας Αλέξανδρος- Σέρρες (2 γκολ)

Σέρρες – Αρμενόπουλος-Μέγας Αλέξανδρος (4 γκολ)

Ρόδος – Αρμενόπουλος-Μέγας Αλέξανδρος (4 γκολ)

Χάρη σ’ αυτήν του την επίδοση, ο Δημήτρης Γεωργιάδης θα παραλάβει το βραβείο του πρώτου σκόρερ κατά την εναρκτήρια δεξίωση της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος στις 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις