Super League: Συμφωνία Βασιλειάδη με τους «7», σέντρα στις 25 Αυγούστου!

Λύση στο σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολούσε τις τελευταίες εβδομάδες τη Super League βρέθηκε στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης με τους εκπροσώπους των 7 ομάδων που έχουν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 13:30.

Αυτές οι ομάδες είναι οι Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός, Απόλλωνας Σμύρνης, Ξάνθη και Λαμία.

Συγκεκριμένα, οι εμπλεκόμενες πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για κλειστό διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλα τρία χρόνια, ανάλογα με το τι θα συμβεί στο θέμα της… περίφημης αναδιάρθρωσης και το ενδεχόμενο να συμμετέχουν στη Super League μόλις 12 ομάδες από τη σεζόν 2020-21.

Το ετήσιο οικονομικό πακέτο για αυτές τις 7 ομάδες θα φτάσει τα 17 εκατ. ευρώ και τα οποία θα μοιραστούν αναλογικά σε κάθε ομάδα, ανάλογα και με το… brand name που φέρει η κάθε μία, ενώ για να δοθεί ακόμα μεγαλύτερος τόνος αξιοπιστίας και καλών προθέσεων, έχουν προβλεφθεί μπόνους στις ΠΑΕ, εφόσον παραμένουν τυπικές στις οικονομικές τους υποχρεώσεις ή χρησιμοποιούνται νεαροί Έλληνες ποδοσφαιριστές κλπ., στόχοι δηλαδή εφικτοί που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του προϊόντος.

Πλέον, αυτό το γκρουπ ομάδων καλείται να υπογράψει το απαραίτητο προσύμφωνο μέχρι την Πέμπτη το πρωί, κάτι που αναμένεται να συμβεί, αφού το κλίμα της συνάντησης ήταν τέτοιο που δεν φαίνεται περιθώριο και διάθεση να ανατραπεί κάτι από όλα αυτά που έχουν συμφωνηθεί.

Από τη στιγμή που θα γίνει αυτό, οι 7 ομάδες θα βάλουν την υπογραφή τους στην προκήρυξη και θα πραγματοποιηθεί κανονικά η κλήρωση την Πέμπτη και καλώς εχόντων των πραγμάτων και η σέντρα στο πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις