Με Ακπόμ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας

Έτοιμος και με Τσούμπα Ακπόμ ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας!

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα έπεισε με την παρουσία του ότι μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Ρουμάνος τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το αυριανό ματς με τους Ρώσους, ενώ μέσα είναι και ο Κάνιας.

Αντίθετα, εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, απουσίες που δεν αλλάζουν ιδιαίτερα τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας, αφού πρόκειται για γνωστές απώλειες.

Αναλυτικά:

«Το πρόγραμμα της Τρίτης (07.08) ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι προθέρμανση με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος τέθηκε εκτός μάχης και θα συνεχίσει τις θεραπείες προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς στη Μόσχα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του πέρα από τον αρχηγό και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ .

Στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει και ο Τσούμπα Ακπόμ , το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Αναλυτικά η 18άδα για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις