Παύουμε την εξουσιοδότηση προς τον Μπατζιάκα για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ΕΠΟ

Σε σύγκρουση βρίσκονται επτά μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣ Θεσσαλίας με τον πρόεδρο της Ενωσης, Α.Μπατζιάκα, η οποία προέκυψε μετά την απόφαση του Ειρηνοδικείου στην προσφυγή των μελών του Δ,Σ της ΕΠΟ στην διαδικασία της αίτησης εκούσιας δικαιοδοσίας.

Αυτά τα επτά μέλη έχουν ήδη ζητήσει σύγκλιση του Δ.Σ προκειμένου να θέσουν θέμα αντικατάστασης του προέδρου της ΕΠΣ, ενώ με αφορμή την επιστολή του εξουσιοδοτημένου από την Ενωση δικηγόρου, Γ. Παναγόπουλου, προς τον Υφ. Αθλητισμού με την οποία ζητά τον άμεσο διορισμό τακτικών δικαστών σε όλα τα όργανα της ΕΠΟ και την γνωμοδότηση για την νομιμότητα της προσφυγής της ΕΠΣ Θεσσαλίας στο Ειρηνοδικείο, απέστειλαν στο «Soccerplus» επιστολή με την οποία υποστηρίζουν τα εξής:..

“Βόλος 19/6/2015

ΠΡΟΣ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Κύριε Παναγόπουλε

Μετά τις τελευταίες δυσμενές εξελίξεις για την ΕΠΣ Θεσσαλίας στο Ειρηνοδικείο Αθηνών τα παρακάτω υπογραφόμενα επτά (7) Μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΘ σας ενημερώνουμε ότι παύουμε την εξουσιοδότηση προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκα Αναστάσιο για οτιδήποτε θέμα αφορά την ΕΠΟ άρα και προς εσάς για οποιαδήποτε αντιδικία με την ΕΠΟ και σας καλούμε να ανακαλέσετε όσες έγγραφες ενέργειες που έχετε καταθέσει μετά τις 15/6/2015 καθ’ ότι υπάρχει έγγραφο στην ΕΠΣΘ με αρ. πρωτ.276/15-6-2015 με το οποίο ζητούμε την άμεση συνεδρίαση με θέμα : Αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΕΠΣΘ.

Οι υπογράφοντες

1. Πάσχος Χαράλαμπος

2. Κανάβας Βασίλης

3. Καραβάς Δημήτρης

4. Κουτσουνίδης Γιώργος

5. Τζοβάρας Απόστολος

6. Καραγιάννης Δημήτρης

7. Μαυροκέφαλος Ιωάννης”.

Πηγή: soccerplus.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις