Μπάσκετ: Ο Γκουγκουτούδης νέος προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης πέρυσι ήταν συνεργάτης του Γιώργου Βλιώρα στον Ολυμπιακό και φέτος αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου που την περίοδο 2018-2019 θα αγωνίζεται  στην Γ’ Εθνική κατηγορία με τον προπονητή κ. Γκουγκουτούδη Παναγιώτη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Ο Γκουγκουτούδης Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/01/1980. Είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).

Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε το 1993 από τις Ακαδημίες του Περιστερίου, για να συνεχιστεί σε αυτές του Ιωνικού Ν. Φιλαδελφείας και της Αργώ Κηπουπόλεως.

Ως αθλητής, την περίοδο 2012-2015 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ  με τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού (ΓΣΑ) και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (ΓΣΒ), από το 2009-2012 αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ενώ, από το 2000-2008 συμμετείχε σε διάφορες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε το 2014-2015 όταν διατέλεσε προπονητής ακαδημιών του ΓΣΒ. Τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017 εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού. Τέλος, την περσινή σεζόν 2017-2018 εργάστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βλιώρα, επιτυγχάνοντας την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου αλλά και την άνοδο στις Εθνικές Κατηγορίες.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Παν.Γκουγκουτούδη  και πάλι στις τάξεις του συλλόγου, του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις