Καμία συμφωνία για να βγει ο Ολυμπιακός από το διοικητικό αδιέξοδο

Στη συνάντηση που είχαν την περασμένη Πέμπτη οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης με επιχειρηματίες του Βόλου που θέλουν να εμπλακούν με τα διοικητικά της ΠΑΕ και να συμμετάσχουν σ’ ένα πολυμετοχικό σχήμα, έγινε ανάλυσης του πλάνου που υπάρχει για τη νέα χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, τα χρήματα που…

…μπορούν να βάλουν τα συγκεκριμένα άτομα είναι μεν ένα σεβαστό ποσό, δεν φτάνει, όμως, να καλυφθούν οι ανάγκες που θα έχει η ομάδα όλη τη χρονιά. Όταν μιλάμε για έναν Ολυμπιακό που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα απαιτηθεί ένα υψηλό μπάτζετ προκειμένου να αποκτηθούν πέντε-έξι παίκτες έμπειροι και πρώτης γραμμής, που θα είναι σε θέση να σηκώσουν το βάρος της ομάδας στις πλάτες τους.
Δεν επήλθε καμία συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς θα πρέπει είτε οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες να δεσμευτούν ότι θα βάλουν περισσότερα χρήματα, από αυτά που προϋπολόγιζαν ή να βρεθούν και ορισμένοι άλλοι επιχειρηματίες που θα στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Φαίνεται, πάντως, να υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να βγει από το διοικητικό αδιέξοδο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν πρόκειται να υπάρξουν κάποιες άλλες συναντήσεις, με τις εξελίξεις να μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις