Σ. Παπαϊωάννου: Απαγορεύονται φέτος τα λάθη στον Ολυμπιακό (+Video)

Στον φετινό Ολυμπιακό Βόλου υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να διεκδικήσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Σύμφωνα με τον 21χρονο στόπερ ο κόσμος της ομάδας δικαιούται να αισιοδοξεί. Αναλυτικά:

Για τις διαφορές που έχει ο φετινός Ολυμπιακός σε σχέση με προηγούμενα χρόνια: «Πιστεύω ότι φέτος γίνεται μία πολύ καλή προσπάθεια από τη διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλους τους παίκτες. Η προετοιμασία έχει αρχίσει πολύ καλά. Με τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος ότι η φετινή θα είναι η χρονιά του Ολυμπιακού, με την επιστροφή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ».

Για τους δικούς του προσωπικούς στόχους:
«Καθημερινά επιδιώκω να δώσω το 100% των δυνάμεών μου στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ στη φετινή ομάδα. Πιστεύω ότι θα έλθει η ευκαιρία μου και θα δείξω ποιος είμαι ποδοσφαιρικά».

Για το ότι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι έντονο το βολιώτικο στοιχείο με νεαρούς ποδοσφαιριστές:
«Ο προπονητής μας έχει διαφορετική νοοτροπία. Αν οι νέοι ποδοσφαιριστές προσπαθήσουν σκληρά στις προπονήσεις θα πάρουν τις ευκαιρίες τους στους αγώνες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είμαι βέβαιος ότι θα χαρεί βλέποντας να παίζουν νεαροί Βολιώτες παίκτες, καθώς πρόκειται για τα δικά του παιδιά. Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα».

Για τις συνθήκες της προετοιμασίας:
«Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Στο Ελατχώρι έγινε πολύ καλή δουλειά. Ο καιρός, το γήπεδο, το ξενοδοχείο, ήταν όλα ιδανικά. Θεωρώ ότι η σεζόν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω και η συνέχεια να είναι ανάλογη, πετυχαίνοντας τους στόχους μας».

Για τον στόχο της ομάδας:
«Έχουμε βάλει εξ αρχής ως στόχο την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι απαγορεύονται τα λάθη φέτος. Ο Ολυμπιακός δεν θα κάνει άλλο πισωγύρισμα. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Δεν έχουμε το δικαίωμα να μην τον πετύχουμε».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα μας και τον ευχαριστούμε. Να είναι αισιόδοξος… Τον θέλουμε να μας βοηθά τόσο στις ευχάριστες, όσο και στις δύσκολες στιγμές και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνει».

Για τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη:
«Πιστεύω ότι είναι απαιτητικός σε λογικά πλαίσια. Θέλει από εμάς αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι ξεκάθαρος σε ότι ζητεί…».

Δείτε τις δηλώσεις και στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις