Απέκτησε Ρέλα ο Αστέρας Ιτέας

Σε άλλη μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Ιτέας. Συγκεκριμένα, στην ομάδα της Άμφισσας θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Χρήστος Ρέλας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του 28χρονου έμπειρου ακραίου αμυντικού, Χρήστου Ρέλλα, απο τον Παναιγιαλειο.

Μετά την άμεση ανταπόκριση του Προεδρου μας στο αίτημα του τεχνικού τιμ για την απόκτηση του , ο Χρήστος ενσωματώθηκε αμέσως στις προπονήσεις της ομάδας μας απο την Τετάρτη και θα είναι στην διάθεση του κ.Λίβα για το αυριανό φιλικό στο γήπεδο της Ανθήλης με την κ20 ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δυο άκρα της άμυνας, με μεγάλη εμπειρία που έχει αποκομίσει από τις επαγγελματικές κατηγορίες καθώς μετρά 65 συμμετοχές με τον Παναιγιάλειο στην Football League αλλά και στην Γ Εθνική και Δ Εθνική.

Ο Αιγιότης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην κ20 του Παναιγιάλειου και στην συνέχεια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.Εχει αγωνισθεί επίσης σε ΠΑΣ Κόρινθο,Αχαϊκή και τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κρίκος της αμυντικής αλυσίδας του Παναιγιάλειου.

Ο ίδιος δήλωσε: “EIMAI ΠOΛY XAPOYMENOΣ ΠOY AΠO ΣHMEPA EIMAI MEΛOΣ THΣ OIKOΓENEIAΣ TOY AΣTEPA ITEAΣ,ΘA ΔΩΣΩ TO 100% ΓIA THN OMAΔA KAI EYXOMAI OΛOI MAΣ ΣTHN OMAΔA NA EXOYME YΓEIA K NA ΠETYXOYME TOYΣ ΣTOXOYΣ THΣ OMAΔAΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.”

Καλωσορίζουμε τον Χρήστο στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχομαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις