«Κυνηγάει το μπαμ με Μουντιαλικό άσο ο Παναθηναϊκός»

Πολύ κοντά σε ένα «μπαμ» βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Πολωνός δημοσιογράφος Ματέους Μπόρεκ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ο διεθνής Πολωνός εξτρέμ της Χαλ Καμίλ Γκροσίτσκι είναι μια… ανάσα από τη μετακόμισή του στην Αθήνα για λογαριασμό των πράσινων, οι οποίοι είναι κοντά σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας από την Championship για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο!

Ο 30χρονος άσος μετακόμισε στη Χαλ από τη Ρεν πριν 1,5 χρόνο έναντι περίπου 9 εκατ. ευρώ, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο ως το 2020. Την περασμένη σεζόν στην Championship μέτρησε συνολικά 38 συμμετοχές με 9 γκολ και 6 ασίστ, ενώ ήταν βασικός στα δύο από τα τρία παιχνίδια με την Εθνική Πολωνίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Με την εθνική ομάδα της χώρας του έχει αγωνιστεί συνολικά σε 60 ματς και έχει σημειώσει 12 γκολ.

«Ο Καμίλ Γκροσίτσκι βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Είναι κοντά σε συμφωνία με τη Χαλ. Σήμερα ο Πίνι Ζάχαβι συζήτησε τις λεπτομέρειες με τη Χαλ. Δανεικός με οψιόν αγοράς. Ομάδες από τη Γαλλία και τη δυνατή Τσάμπιονσιπ ενδιαφέρονται επίσης».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις