Το 17χρονο Λαζίδη απέκτησε ο Αστέρας Ιτέας

Τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Λευτέρη Λαζίδη απέκτησε ο Αστέρας Ιτέας, επενδύοντας στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η σχετική ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του νέου αποκτήματος του Αστέρα:

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του νεαρού φερέλπι ποδοσφαιριστή, Λευτέρη Λαζίδη απο τον Λεβαδειακό.
Ο ταλαντούχος 17 χρόνος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός αλλά και ως εξτρέμ και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Κ17 του Λεβαδειακού.
Με καταγωγή από το Ρέθυμνο, άρχισε τα πρώτα του βήματα στην Πράσινη Ακαδημία Ρεθύμνου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ακαδημία της Επισκοπή, Ρεθύμνου. 
Τη σεζόν 2013 – 2014 έπαιξε για την Ακαδημία του Αθλόπολις Ηρακλείου, ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2014 – 2015, φόρεσε τα ερυθρόλευκα της Κ15 του Πλατανιάς fc, όπου συμμετείχε με επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ15 της super league.
Την σεζόν, 2016 – 2017, επέστρεψε στο Ηράκλειο για χάρη του ΟΦΗ ’94.

Την σεζόν, 2017 – 2018, επιλέχθηκε για την Κ17 του Λεβαδειακου, όπου συμμετείχε με επιτυχία στο πρωτάθλημα Κ17 της super league

Ο ίδιος δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που βρίσκομαι στην Ιτέα για χάρη του Αστέρα Ιτέας, μιας ομάδας με σωστή οργανωση και υψηλούς στόχους . Από την πρώτη στιγμή, τόσο ο Πρόεδρος κ.Μαντουβαλος, όσο και το προπονητικό τιμ πίστεψαν σε εμένα και θεέλω να τους ευχαριστησω γι αυτο2, αλλά και οι συμπαίκτες μου με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Τιμή μου που ανήκω στην οικογένεια του Αστέρα Ιτέας .”

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχόμαστε καλη ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΛΗ- ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ- ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις