Ευρεία νίκη με 9-0 ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ευρεία νίκη πέτυχε ο Γ.Σ. Αλμυρού, με σκορ 9-0, στο γήπεδο του Πλατάνου απέναντι στους Μυρμιδόνες. Το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου παρουσιάστηκε καθ’όλη τη διάρκεια σοβαρό, αποδεικνύοντας εντός αγωνιστικού χώρου την ποιοτική διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες. Το μεγάλο σκορ του ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Αλμυρού να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα στο δεύτερο 45λέπτο.

ΤΑ ΓΚΟΛ

1-0 (20′) Ο Τσιώλης με σούτ εκτός περιοχής, νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

2-0 (22′) Ο Τσελεπής εκμεταλλεύτηκε λάθος της αντίπαλης άμυνας και με πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας.

3-0 (27′) Ο Τσιώλης πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με παρόμοιο τρόπο, όπως και στο 1-0

4-0 (43′) Ο Τζοβάρας αξιοποίησε την άψογη κάθετη πάσα του Κοντοβά και με πλασέ, διαμόρφωσε το σκόρ της ανάπαυλας

5-0 (56′) Κρανάς και Τσιώλης συνδυάστηκαν υπέροχα, με τον τελευταίο να τροφοδοτεί τον Δημηνά, ο οποίος σε κενή εστία, άνοιξε τον χορό των γκόλ για το δεύτερο ημίχρονο.

6-0 (60′) Ο Τσιώλης μέσα από την περιοχή νικάει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας χάτ-τρίκ.

7-0 (75′) Ο Δημηνάς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κρανάς, νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά, έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

8-0 (77′) Ο Τσελεπής έκλεψε την μπάλα και με άπιαστο σούτ εκτός περιοχής, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

9-0 (89′) Ο Μπιρμπίλης με εντυπωσιακή σέντρα-σούτ, νικάει τον ανήμπορο να αντιδράσει Λανάι, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα της φιλικής αναμέτρησης.

Μυρμιδόνες : Λανάϊ, Κοντοβάς(63′ Τζαφλέρης), Τσαλιαγκός(46′ Δήμας), Βέργας, Ναούμ(49′ Μπίνας Κ.), Μακρής(53′ Πιπινής), Τετριμίδας(53′ Μάντζαρης), Κλουκουτάρας(57′ Μπίνας Ν.), Φαράντος(60′ Παπαδόπουλος), Μπούρχας Δ.(60′ Καραγεωργόπουλος)

Γ.Σ.Α. : Βίτσος(46′ Κοντογεωργάκης), Στουρνάρας(70′ Κόκκας), Καρράς(46′ Λάμπος), Κόκκας(46′ Μπακάλης), Ναουμίδης(46′ Δημηνάς), Αλεξανδρής(46′ Παπακώστας), Βαγκέλι(46′ Μπιρμπίλης), Τσιώλης(70′ Αλεξανδρής), Κοντοβάς(70′ Τσελεπής), Τσελεπής(46′ Κρανάς), Τζοβάρας(46′ Τιμπλαλέξης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις