”Λευκή” ισοπαλία στο φιλικό Σέλλανα – Ύπατο

filiko

Το νεοφώτιστο στη Γ’ Εθνική, ΑΟ Υπάτου αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής (12/8) ο ΑΟ Σελλάνων.

Ήταν το πρώτο δυνατό τεστ για τους “κυανόλευκους” που μέτρησαν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο θα κοντραριστούν και στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η αναμέτρηση ήταν αρκετά μέτρια ποιοτικά με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως να δημιουργούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα να τις βρει στο 0-0.

Έγινε ένα παιχνίδι κέντρου, στο οποίο φάνηκε η κόπωση των ποδοσφαιριστών, που χρειάζονται ακόμη δουλειά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα σε ένα από τα πιο δυνατά φιλικά που περιλαμβάνει το μενού στο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο ΑΟΣ πάντως έδειξε να πατά καλά και αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά μπορεί φέτος να πετύχει μεγάλα πράγματα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε την αναμέτρηση, παρά τη ζέστη και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα Αυγούστου.

Συνθέσεις:

ΑΟ Σελλάνων (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Κουτσόπουλος, Ξανθόπουλος, Τζάνης, Κούρκουλας (c), Μπούσδρας, Θεοδωρόπουλος, Χατζής Α., Υφαντής, Τζέκος, Μπιτέλης, Κοντός.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκαντής, Πατσαρούχας, Κόκκινος, Μπαλτάς, Γιαγιάκος, Παπαδημητρίου, Μπακρατσάς, Παπαδημητρίου Σ.

ΑΟ Υπάτου (Κώστας Παρθενίου): Μπαμπανιώτης, Καράι, Παπαχαραλάμπους, Βελέτης, Οικονομόπουλος, Ταυταρίδης, Αργυρίου, Γκαράνης (c), Κωστούλας, Πέππας, Καντού.

Αγωνίστηκαν και οι: Δέδες, Λάμπρου, Ευθυμίου, Κατσιμήτρος, Μίχος, Καραμέρης, Μπερνιδάκης, Σπανός, Σπηλιώτης, Αποστόλου, Κονιαβίτης, Δούμουρας.

karditsasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις