Κούρτογλου: «Στόχος του Α.Ο. Σελλάνων η σύντομη παραμονή»

Για την εξέλιξη της προετοιμασίας με τη συμπλήρωση 20 ημερών και την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος μίλησε στο KarditsaSportiva ο Αλέξανδρος Κούρτογλου.

Ο προπονητής της ομάδας του Προαστίου, μετά και το δεύτερο -μόλις- φιλικό των Κυανόλευκων, αυτό κόντρα στον ΑΟ Υπάτου και την ομολογουμένως συσσωρευμένη κούραση των ποδοσφαιριστών από τις επίπονες προπονήσεις, αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται σε αυτό το διάστημα και για τις φετινές προσδοκίες, τις οποίες χαρακτήρισε ρεαλιστικές.

Ακόμη η προετοιμασία  βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και τώρα θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην τακτική, ενώ για τον προσεχή αντίπαλο στο κύπελλο Ελλάδος, ο νεαρός τεχνικός σχολίασε ότι πρόκειται για περυσινό πρωταθλητή  Γ’ Εθνικής αλλά υπάρχει χρόνος ώστε να  δουλέψει μαζί με τους ποδοσφαιριστές του και να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για την αγωνιστική πρόκληση, ώστε να πάρει χαρά και ο κόσμος της.

Εξάλλου, ο Κατερινιώτης κόουτς δεν απέφυγε να σχολιάσει τον χαρακτήρα των αγώνων κυπέλλου που πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό θεσμό, σε ένα ματς που έρχεται αρκετά νωρίς στη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Διανύουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και το επισημαίνω αυτό διότι η συσσωρευμένη κούραση πλέον είναι εμφανής.

Εμείς δουλεύουμε καθημερινά με ταπεινότητα, θα έλεγα και έχοντας ρεαλιστικές προσδοκίες και φιλοδοξίες. Προσπαθούμε να χτίσουμε ένα σύνολο που θα παλέψει για την όσο πιο σύντομη παραμονή του στην κατηγορία.

Αυτός είναι ξεκάθαρα ο στόχος της ομάδας. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες για να φορμαρμιστούμε και να προσθέσουμε  περισσότερα τακτικά στοιχεία έτσι ώστε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι για στην πρώτη επίσημη υποχρέωσή μας που είναι ο αγώνας κυπέλλου Ελλάδος απέναντι σε μια περυσινή πρωταθλήτρια ομάδα στον όμιλό της, τον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Είναι μία δύσκολη, σίγουρα, κλήρωση για εμάς αλλά όπως γνωρίζεται οι αγώνες κυπέλλου είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και χρειάζονται διαφορετική αντιμετώπιση.

Εμείς, το μόνο σίγουρο είναι πως όπως σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σε αυτό θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να περάσουμε στην επόμενη φάση και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που μας στηρίζει και μας ακολουθεί πιστά παντού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις