Λίβας: Μπορούμε ακόμα πιο ψηλά!

Ο Κώστας Λίβας θα βρίσκεται για τέταρτη σερί σεζόν στον πάγκο του Αστέρα Ιτέας και μίλησε στη mikriliga.com για την περσινή πορεία της, τους στόχους για την φετινή σεζόν και τη στήριξη που έχουν από τη διοίκηση και το κόσμο της.

Πώς κύλησε η περσινή χρονιά για τον Αστέρα Ιτέας; Το τελικό αποτέλεσμα ήταν αυτό που περιμένατε;

Το ξεκίνημα που κάναμε πέρυσι δεν ήταν αυτό που θέλαμε, ωστόσο μέσα από σκληρή δουλειά καταφέραμε να τερματίσουμε στην τρίτη θέση. Η χρονιά θεωρείται 100% επιτυχημένη και αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί ίσως να τερματίζαμε και δεύτερη θέση.

Ποιοι οι φετινοί στόχοι του Αστέρα Ιτέας;

Η φετινή χρονιά είναι τελείως διαφορετική από την περσινή. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και αυτό δείχνει ότι θα έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Από τη μεριά μας, εμείς κρατήσαμε τον περσινό κορμό, φέραμε κάποιους έμπειρους παίκτες και πιστεύω πως με αυτό το υλικό η ομάδα θα έχει την ίδια πορεία με αυτήν που κάναμε την περασμένη σεζόν και μπορεί να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά.

Η διοίκηση του κ. Μαντούβαλου, ανταποκρίνεται στο ρόλο της;

Απόλυτα. Στη διοίκηση παραμένουν τα ίδια παιδιά προσπαθούν να είναι πάντα δίπλα μας. Είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και ανταποκρίνονται σε όλα όσα έχουμε ζητήσει μέχρι τώρα και όλα πάνε μια χαρά.

Ο κόσμος της Ιτέας στηρίζει την ομάδα, είναι δίπλα σας;

Οι άνθρωποι της περιοχής αν κρίνουμε και από την περσινή τους παρουσία είναι πολύ κοντά στην ομάδα, μας στηρίζουν, αγαπάνε την ομάδα και θέλουν να την δουν ακόμα πιο ψηλά. Υπάρχει ενθουσιασμός και θέλουμε να συνεχίσουμε να είναι δίπλα μας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις