Στο Καρπενήσι ο Αήττητος – Άκυρο το φιλικό με ΝΠΣ Βόλος

Για το Καρπενήσι αναχώρησε νωρίς το πρωί της Πέμπτης η αποστολή του Αήττητου Σπάτων, ώστε να πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Παρά το… πρωινό ξύπνημα, η διάθεση μεταξύ των μελών της ομάδας ήταν πολύ καλή, ενώ δίπλα στην ομάδα θα βρίσκεται και ο διοικητικός ηγέτης της νεοσύστατης ΠΑΕ, Νίκος Κατσιγιάννης.

Την αποστολή αποτελούν οι: Τσέλιος, Κοκκαλάς, Γεωργακόπουλος, Μουστάκης, Ζουμπουλάκης, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Μανωλάς, Μάγκας, Ηρακλής, Βούρος, Κοκκόρης, Κατσάρας, Ματσούκας, Νικλητσιώτης, Σταματάκης, Χατζηιωαννίδης, Μέξης, Τσαλάκου, Καλογέρης, Σοφιάνης, Βασιλείου, Γροντής, Ράγια, Χιλάι, Αμπάρα, Κωστόπουλος.

Το προπονητικό τιμ αποτελούν οι: Σούλης Παπαδόπουλος(Προπονητής), Βασίλης Γεωργακόπουλος (Βοηθός), Αλέξανδρος Ρέντζης (Γυμναστής) και Γιόζεφ Βάντσικ (Προπονητής Τερματοφυλάκων)

Η αποστολή συνοδεύεται από τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή και τον γενικό αρχηγό Μάκη Μπατσιάκο. Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου έχει «κλειστεί» φιλικό παιχνίδι ενάντια στον ΑΟΧ/Κισσαμικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φιλικό που είχε προγραμματίσει για την Παρασκευή ο Αήττητος με αντίπαλο τον επίσης νεοφώτιστο στη Football League, Βόλο ΝΠΣ, ακυρώθηκε.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις