Διπλή επιστροφή στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Δύο επιστροφές ποδοσφαιριστών που φόρεσαν σε διαφορετικές περιόδους τη φανέλα της μετρά η Αναγέννηση, ενόψει της προσπάθειας ενίσχυσής της για το προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ΑΣΑ, συμφώνησε με τους Χρήστο Γόρδιο και Γιώργο Τζέλλο, οι οποίοι θα ξαναφορέσουν τη φανέλα τους μετά από έξι και έναν χρόνο αντίστοιχα, βοηθώντας την να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος και ποιότητα.

Ο Χρήστος Γόρδιος είναι 29 ετών και στην Αναγέννηση βρέθηκε την τριετία 2009-12, έχοντας στελεχώσει την ομάδα στη Football League Νέων και στη Δ’ Εθνική, εκεί που τη σεζόν 2011-12 ως βασικό της στέλεχος πανηγύρισε την άνοδο στη Football League 2 και τον τίτλο του κυπέλλου ΕΠΣΚ.

Νωρίτερα, ο έμπειρος πλάγιος μεσοεπιθετικός που μπορεί να αγωνιστεί και ως «δεκάρι» αγωνίστηκε στον ΑΟ Καρδίτσα στη Δ’ Εθνική.

Ακολούθησε πορεία στον Α.Ο. Περιστερίου στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών, η πρώτη του θητεία στη Νέα Νίκη Καμινάδων τη σεζόν 2014-15 και την περίοδο 2015-16, ο Καρδιτσιώτης μέσος αγωνίστηκε στον Διγενή Νεοχωρίου που κατέκτησε τον τίτλο της Α’ ΕΠΣ Τρικάλων και την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Η σεζόν 2016-17 τον βρήκε αρχικά στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου στη Γ’ Εθνική όπου σε 10 ματς πρωταθλήματος να σημείωσε 6 τέρματα και έπειτα στον Ατρόμητο Παλαμά, με τον οποίο διεκδίκησε την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Πέρυσι, βοήθησε τα μέγιστα ώστε στη δεύτερη παρουσία του στη Νέα Νίκη Καμινάδων, η ομάδα να πετύχει back to back άνοδο στην Α’ ΕΠΣΚ, σημειώνοντας 17 γκολ (14 στην κανονική διάρκεια της Α1 ΕΠΣΚ, όπου αναδείχτηκε 3ος σκόρερ και άλλα 3 στα πλέι-οφ).

Ο Τζέλλος είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός. Είναι γεννημένος στη Στοκχόλμη και ξεκίνησε από την Ακαδημία Ελπίδες πριν μεταπηδήσει στον Ήφαιστο και έπειτα στην Αναγέννηση, το καλοκαίρι του 2015.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν βασικός στην ομάδα Νέων τη σεζόν 2015-16, ενώ το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΣΑ, στην οποία έμεινε έως τον περασμένο Ιανουάριο και πήρε παραστάσεις από τη Football League.

Συνολικά κατέγραψε τρεις συμμετοχές στην Αναγέννηση, δύο στη Football League τη σεζόν 2016-17 και μία πέρυσι στο κύπελλο Ελλάδος, ενώ στο η χρονιά φέτος ολοκληρώθηκε στον Απόλλωνα Λάρισας.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις