Στα υπόψη της ΑΕΚ ο Φέρτολι

Η ΑΕΚ αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση στην αγορά για την ενίσχυσή της κατ’ αρχάς στη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού και κατόπιν του αμυντικού χαφ. Όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει προσθήκη πριν το πρώτο ματς με τη Βίντι, καθώς δεν υπάρχει βιασύνη και οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πως όσο πλησιάζουμε πως το τέλος Αυγούστου και το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου, τόσο πληθαίνουν οι καλές ευκαιρίες και μειώνεται το κόστος τους.

Σύμφωνα με το Sportime, μια περίπτωση εξτρέμ που απασχόλησε την ΑΕΚ είναι αυτή του Έκτορ Φέρτολι. Πρόκειται για τον 22χρονο Αργεντινό που ανήκει στη Νιούελς Ολντ Μπόις και αγωνίζεται τόσο σαν αριστερός ακραίος όσο και σαν φορ. Η «Ένωση» φέρεται να έκανε μια διερευνητική κρούση για τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν προκύπτει πως έγινε πρόταση.

Ο Φέρτολι αναδείχθηκε από τη Νιούελς και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Την περασμένη σεζόν είχε 27 συμμετοχές, 3 γκολ και 5 ασίστ.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε και ο Αργύρης Καμπετσής, ο 19χρονος φορ που παίζει στη δεύτερη ομάδα της Ντόρτμουντ και απασχολεί σοβαρά τον Παναθηναϊκό. Όμως δεδομένης της παρουσίας των Κλωναρίδη, Πόνσε και Γιακουμάκη στη γραμμή κρούσης, δύσκολα θα απασχολήσει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις