Φουλάρει για αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ

Τελειώνει και με τον αριστερό μπακ ο ΠΑΟΚ. Μετά το αίσιο τέλος στο σίριαλ με τον Πόντους Βέρνμπλουμ, στο οποίο υπήρξε φινάλε έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών, ο «δικέφαλος του Βορρά» δείχνει έτοιμος να κλείσει άλλο ένα σημαντικό μέτωπο.

Πρόκειται για τον αριστερό μπακ, για τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου «φωνάζει» από την εποχή που η ομάδα ήταν στην Ολλανδία. Ο Λούμπος Μίχελ δήλωσε την Παρασκευή ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στο να αποκτήσει κάποιον παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και ότι βρίσκεται σε επαφή με τρεις περιπτώσεις. Η λογική και όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ότι αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις από την επόμενη εβδομάδα και όχι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας.

Ποιοι είναι όμως οι υποψήφιοι για να καλύψουν το κενό στα αριστερά και να πλαισιώσουν τον Αντελίνο Βιεϊρίνια;

Σίγουρα, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μεταξύ αυτών ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης θα ήθελαν τον Κώστα Σταφυλίδη, όπως έχει… μαρτυρήσει ο δεύτερος μέσω των social media. Ωστόσο, πρόκειται για μια δύσκολη υπόθεση. Φαβορί είναι, όπως αναφέρει η «Sportday», Τόσκα της Μπέτις, που ακούγεται εδώ και καιρό. Έχουν «παίξει» κι άλλα ονόματα, αλλά πιο ζωηρός δείχνει για τον Ρουμάνο ο «δικέφαλος του Βορρά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις