Φιλική ισοπαλία για Φωκικό με Άσπρα Σπίτια

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι φιλικού – προπονητικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή, 17/8), το απόγευμα  (άρχισε στις 18:30’) στο γήπεδο του σταδίου των Ασπρων Σπιτιών.
Αντιμέτωπες τέθηκαν η ομάδα της «Ένωση Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» και η ομάδα του Φωκικού.
Η γηπεδούχος ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο σκορ με τον Χρήστο Πλακίδα στο 15’ για να είναι το 1-0 σκορ ημιχρόνου. Για τους φιλοξενούμενους το γκολ πέτυχε στο 60’ ο Μεγάλος για να γράψει το τελικό 1-1.

Για την ομάδα της «“Ενωση” Ασπρα Σπίτια/Αντίκυρα» ο Νίκος Καραγιαννίδης παρέταξε σε διάταξη «4-3-3» τους: Δημητράς – Τσώνης, Ι.Καραμπέτσος, Δημόπουλος, Κόλλιας – Βελέτζας, Ιωάννου, Κοντογόνης – Σπάρος,  Χρ.Πλακίδας, Β.Καλιώρας.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Τσέργας – Δ.Καραμπέτσος, Βεκίλης, Ευσταθίου, Χασάι, Πάνος, Βασιλείου.
Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του «“Φωκικός” Α.Σ.», ο Γιάννης Λύτρας ξεκίνησε σε διάταξη «4-2-3-1» τους: Αλεξανδρής – Κουβέλης, Παραφέστας, Σέιφ, Ελτον – Στάνιτς, Τσώκος – Τόμι, Μάρκοβιτς, Κολοβός – Μεγάλος.
Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Κουρελής, Αλεν, Τάλες, Ρέπας, Σταθουλόπουλος, υπο δοκιμή.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Βασιληάς.

– Δυστυχώς ο αγώνας έγινε πάνω σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο καθώς το χορτάρι έχει προσβληθεί από μύκητα και έχει καταστραφεί.

– Η ομάδα της Ενωσης έχει προγραμματίσει («κλείσει») φιλικές αναμετρήσεις με τις ομάδες: Α.Σ. “Οπούντιος” Μαρτίνου, Α.Ε. Ορχομενού, Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου και τις ομάδες υποδομής (Κ20 και Κ17) της Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”».

Φωκικός: Τουρνουά με Νίκη Βόλου και Ναυπακτιακό Αστέρα
Η ομάδα της Αμφισσας την προσεχή Κυριακή, 19/8, διοργανώνει στο Δημοτικό στάδιο της πόλης «τουρνουά» φιλικών αναμετρήσεων στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι ομάδες Νίκη Βόλου και Ναυπακτιακός Αστέρας.

starsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις