Δυο μεταγραφές και μία επιστροφή για τον Άνθιμο Γαζή

Δυο πολύ σπουδαίες μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής, αφού απέκτησε τους έμπειρους Γιάννη Αγγελή (φωτό) και Κώστα Παλάτζα, ενώ επέστρεψε στις προπονήσεις και στην ενεργό δράση ο δεινός σκόρερ Στάθης Γκουντινάκος.

Μέχρι στιγμής ο Άνθιμος Γαζής έχει ανακοινώσει τους Γιώργο Μπαλιού, Ευρυπίδη Καζάκη, Παναγιώτη Βαίτση και Ηλία Τζήκα. Όλοι τους νεαροί και προσωπικές επιλογές του προπονητή κ. Κατσικαδάμου.

Η ομάδα των Μηλεών ανεβάζει πολύ τον πήχη, αποκτώντας τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας ενώ όλοι του αγωνίζονται στη επίθεση. Με αυτές τις προσθήκες δυναμώνει επιθετικά η επιθετική γραμμή των πηλιορειτών ενώ προσθέτει και εμπειρία καθώς ο Άνθιμος Γαζής μπορεί πέρυσι να αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία όμως είχε ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ, με αρκετό ταλέντο μεν, υστερούσε όμως σε εμπειρία.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γιάννης Αγγελής αποκτήθηκε από τα Λεχώνια. Ο Αγγελής δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αφού αγωνίζεται για πάνω από 20 χρόνια, έχοντας αλλάξει πλήθος τοπικών ομάδων. Τόσα χρόνια δίνει τα διαπιστευτήρια του και φημίζεται τόσο για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά ως παίχτης αλλά και για το ήθος του.

Ο Κώτσας Παλάτζας είναι 34 χρονών, αποκτήθηκε από τον Εθνικό βόλου. Είναι πολύ γνωστός στο τοπικό ποδόσφαιρό όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς με αρκετά χρόνια ‘προυπηρεσίας’ και με αρκετές ομάδες στο βιογραφικό του.

Τέλος, ο Στάθης Γκουντινάκος έχει αναδειχθεί αρκετές χρονιές πρώτος σκόρερ, όντας ένα δεινός σκόρερ και φοβερά γρήγορος επιθετικός. Ο Γκουντινάκος απείχε από το ποδόσφαιρο τα τελευταία τρία χρόνια, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις και σίγουρα θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό στην επιθετική γραμμή του Άνθιμου Γαζή.

Αυτοί οι τρεις έμπειροι ποδοσφαιριστές (Γκουντινάκος, Παλάτζας, Αγγελής) μαζί με τον 17χρονο ταλαντούχο(περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας και μήλον της έριδος το φετινό καλοκαίρι αφού πολλές ήταν οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν) Άγγελο Κίτσα σίγουρα αποτελούν μια δυνατή τετράδα για την επίθεση της ομάδας.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελούν οι Περικλής Λάσκος, Άνι Μπόγιαν, Αντώνης Ταφίλης και Γιώργος Παρασκευάς οι οποίοι αποδεσμεύτηκαν από τον σύλλογο, είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν για τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους σταθμό και τους οποίους ο σύλλογος των Μηλεών ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά τους.

Η ομάδα των Μηλεών μέσα στην βδομάδα αναμένεται να ανακοινώσει άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι ήδη έχουν συμφωνήσει και γίνεται προσπάθεια να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανανεώσουν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές (ήδη έχουν ανανεώσει και ανακοινωθεί οι πρώτοι δεκατέσσερις) που την περσινή σεζόν αποτελούσαν τον βασικό κορμό της ομάδας.

Ο Στάθης Γκουντινάκος

Ο Κώστας Παλάτζας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις