Φιλική νίκη 4-2 για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης κόντρα στα Μετέωρα

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης τέθηκε αντιμέτωπος με τα Μετέωρα στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.
Οι «πράσινοι» του Κώστα Κατσάρα επικράτησαν με 4-2 ομάδας της Καλαμπάκας, που θα συναντήσουν στη Γ΄Εθνική την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Γκαμπέτας με διαγώνιο σουτ στο 7’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Οικονόμος διπλασίασε τα τέρματα του με ψύχραιμο πλασέ του Τόλιου.
Τα Μετέωρα θα μειώσουν σε 2-1 στο 12’ με πλασέ του Σκόνδρα στη δεξιά γωνία του Νούσια.
Στο 57’ μετά από πολύ καλή συνεργασία Καραγκούνη και Γαλάνη, ο Μουλτσιάς θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 3-1, με την ομάδα της Καλαμπάκας να μειώνει σε 3-2 στο 67’ με κεφαλιά του Μαρούδα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 87’ ο Ντούφας με διαγώνιο σουτ στην κίνηση.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Γαλάνης, Χάμος, Πετράκης, Καλφούτζος, Καραλούλης, Τόλιος, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αναστασίου, Μιφτάρι, Δραχαλίβας, Κατσιαμάγκας, Μουλτσιάς, Περτζιόνι, Ντούφας.
ΑΣ Μετέωρα (Γιώργος Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Παπαευθημίου, Ιωαννίδης, Φορτούνης, Μάρκος, Σκόνδρας, Γεωράκης, Ιωάννου, Ουζούνογλου, Συράκος, Λίτσιος.
Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργίου, Μερτσιότης, Μανώλης, Χριστοδουλόπουλος, Ανδρεόπουλος, Νταμπουράς, Πολυζόπουλος, Αυγέρος, Μπέντζας, Μαρούδας, Γρηγορίου

radioelassona.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις